HC West saa ÅIFK:n vieraakseen

Kaksi alkukauden kolmesta ottelustaan voittanut HC West isännöi lauantaina edelliskierroksella kauden pistetilinsä avannutta ÅIFK:ta.

ÅIFK on vuosien saatossa ollut mieluisa vastustaja HC Westille. West on 26 kertaa 33:sta voittanut turkulaiset yhteismaalierolla 966-716. West lähtee siis tavoittelemaan tuhannetta maalia turkulaisverkkoon, tämä tavoite vaatii kuitenkin hieman parannusta hyökkäyssuuntaan.

HC West joutuu lähtemään otteluun ennakkoluulottomasti kun vastaan asettuu monesta nuoresta koostuva turkulaisporukka. Esiin voi nostaa mm. Ruotsin Alingsås HK:ssa pelanneen 1996 syntyneen Topias Laineen ja mukana on myös vanhempi tuttavuus, viime viikonloppuna 1000. henkilökohtaisen SM-sarjamaalinsa tehtaillut Andreas Nyström. Kaksikko on kolmessa ottelussa nakuttanut kahteen pekkaan 48 joukkueensa 84 maalista.

Edellisessä ottelussaan ÅIFK kaatoi kotonaan Dynamo Riihimäen ja päävalmentaja Besim Qerimi ammentaa tästä uskoa jatkoon.

– Emme vakuuttaneet, mutta lisää voittoja tulee – siitä voitte olla varma, Qerimi sanoi Åbo Underrättelserin mukaan.

Näin ollen ennakkoasetelmat ovat kiinnostavat kun Turun takapelaajat tulevat Luolaan kokeilemaan HC Westin erinomaisesti kautensa aloittanutta puolustusta ja maalivahtipeliä.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk