Dynamo Riihimäki haastamaan HC Westia

Maajoukkuetauon alla voittovireen löytänyt Dynamo Riihimäki matkaa keskiviikkona HC Westin vieraaksi Kauniaisiin.

Vierasjoukkueella ei ollut pelaajia maajoukkueessa ja viimeisestä liigaottelustakin (17.10.) on aikaa, joten energinen Dynamo on odotettavissa. Riihimäkeläisjoukko saalisti seurahistorian ensimmäisen voiton SM-liigassa BK-46:n vieraana ja Suomen cupissakin joukkue eteni jatkoon. Toisin sanoin Dynamo on tällä hetkellä, heille harvinaisessa, voittoputkessa.

HC West lähtee silti otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Kotijoukkueella on jalat tiukasti maassa, sillä he tietävät että ”leijumiseen” ei ole varaa. Westillä on alla kova treeniviikko, jonka aikana on pidetty yllä kuntoa sekä hyvää pallotuntumaa. Kolmen avainpelaajan paluu rinkiin maajoukkuekomennolta teki hyvää. Kotikentällä nähdään myös ensimmäistä kertaa Westin peliasussa Aws Ali Aneed.

Dynamolle voitto BK:sta tiesi myös hyvästien jättämistä jumbosijalle ainakin toistaiseksi. West puolestaan on avannut kauden vahvasti viidellä voitolla seitsemästä ottelusta.

Kamppailu Kauniaisten Luolassa vihelletään käyntiin keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk