Cocks ja Dicken kärkikamppailussa

SM-liigan keskiviikkoilta käynnistyy todellisella herkkupalalla, kun Cocks ja Dicken iskevät yhteen alkukauden kärkikamppailussa Riihimäellä.

Keskiviikkona Riihimäen Urheilutalolle saapuva Dicken on aloittanut kautensa totutun vakuuttavasti. Puhtaalla pelillä SM-liigaa johtavan joukkueen pienin voittomarginaali on toistaiseksi ollut seitsemän maalin kotivoitto Atlas Vantaasta, kun kaikki muut vastassa olleet joukkueet ovat saaneet selkäänsä vähintään kymmenen maalin erolla.

Keskiviikkona nähdään kumpi Kaj Kekin maajoukkuemiehiä vilisevistä joukkueista on tällä hetkellä kovemmassa iskussa.

– Dicken-ottelu on yksi ottelu muiden liigaottelujen joukossa, mutta toki heitä vastaan on pelaajissa aina aistittavissa hieman lisälatausta. Maajoukkuehommat ovat kuitenkin taas taakse jäänyttä elämää, enkä usko että kukaan ottaa minkäänlaisena lisämausteena sitä, että maajoukkuepelaajia on kummallakin puolella, Kekki toteaa Cocksin verkkosivuilla.

Cocksin tehokkain pelaaja on tutusti ollut Teemu Tamminen, joka on kuudessa pelissä tehnyt peräti 46 maalia, oikea laituri Roni Syrjälä on nostanut tasoaan, ja on toiseksi tehokkain 23 maalillaan.  Tämän jälkeen maalintekijärintamalla on melko tasaista, ja jokainen pelaaja on todella hyvä ja paikan tullen kyllä laittaa pallon maaliin.

Mitään yllättävää ei ole myöskään siinä, että joukkueen tehokkaimpana maalintekijänä on jälleen kunnostautunut Benny Broman, jonka ympärille joukkueen peli rakentuu.

Riihimäeltä on tunnetusti todella vaikeaa hakea pisteitä, varsinkin viime vuosien aikana, mutta Dickenin alkukauden vireen huomioiden mikään ei ole mahdotonta. Lauttasaarelaisia taatusti harmittaa kolme peräkkäistä finaalitappiota viime keväältä, joten ekstralatausta on varmasti ilmassa, kun joukkueet kohtaavat.

Ottelu alkaa kello 18.30 Riihimäen urheilutalolla.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk