SIF hakee kauden avausvoittoaan Atlas Vantaata vastaan

Sarjataulukon pohjalle maajoukkuetauon alla valahtanut SIF hakee kauden ensimmäistä täyttä pistepottiaan, kun Atlas Vantaa saapuu vierailulle.

Atlas Vantaa on viidessä ottelussa saanut kasaan neljä pistettä voitoilla ÅIFK.sta ja BK-46:sta. Edellisellä kierroksella joukkue kärsi niukan tappion HC Westille, 23-25. Joukkueen tehomiehinä ovat häärineet Erkka Näntö (5 ottelua/21 maalia) ja Sebastian Säkkinen (5/20), pronssilla sisäisessä maalintekotilastossa on uutta tulemista loukkaantumisten jälkeen tekevä Nikko Kinos (3/14).

Vantaalaiset lähtevät kamppailuun lievänä suosikkina, mutta siuntiolaisia ei aliarvioida lainkaan. Voitto on kuitenkin ainoa tavoite.

– Mutta sinne ei saa mennä takki auki, Sebastian Säkkinen painottaa vantaalaisten verkkosivuilla..

Takki auki -mentaliteettiin olisi helppo sortua. Onhan SIF siis sarjajumbo yhdellä pistellä ja oli viime kaudella Dynamon ohella ainoa joukkue, jolta Atlas nappasi täydet pisteet ja lisäksi cupin jatkopaikan.

– Siuntiolla on kokeneita pelaajia (mm. Hagmanin veljekset) ja muutamia hyviä nuoria. Toisaalta maalivahtien loukkaantumiset hankaloittavat joukkueen tilannetta, Säkkinen miettii.

Ottelu Siuntiossa alkaa keskiviikkona kello 19.15.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk