Dicken Dynamo Riihimäen vieraaksi

Runkosarjan kakkossijaansa vahvistamaan pyrkivä Dicken matkaa keskiviikkona Riihimäelle Dynamon vieraaksi.

Dynamo, joka sunnuntaina hävisi pahimmalle kilpailijalleen ÅIFK:lle jo kolmannen kerran tällä kaudella, on tukalassa paikassa, eikä todennäköisesti olemaan tuon tappion myötä vielä tänä keväänä mukana pudotuspelikierroksilla. Tämä saattaa toisaalta olla vapauttava tekijä Riihimäen ¨kakkosjengille¨ ja peli saattaa jopa parantua tämän takia.

Viikonloppuna selvin numeroin Atlas Vantaan kaatanut Dicken lähtee kuitenkin otteluun suvereenina ennakkosuosikkina, eikä mikään muu kuin kaksi pistettä kelpaa tuliaisina Riihimäeltä lauttasaarelaisille.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg oli Atlas-voittoon tyytyväinen ja totesi peli-ilon olevan löytymässä sopivasti kauden ratkaisujen kynnyksellä.

Dynamon syömähammas tällä kaudella on ollut liukas laituri Vili Mattila, joka on tykittänyt jo 89 maalia. Mattilan takana kaukana perässä tulee viime kaudella pirteitä esityksiä esittänyt Osmo Tuomi, jolla on kasassa 48 maalia. Kokemusta Dynamon riveihin tuo vuosikaudet Cocksissa pelannut Niko Leikama.

Dicken on mättänyt maaleja huomattavasti enemmän, mutta myös leveämmällä rintamalla. Ykköstykkinä on häärinyt 93 maalia heittänyt Christoffer Modig, jota on tehokkaimmin säestänyt Benny Broman 83 osumallaan.

Ottelu alkaa Riihimäellä keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk