HC West hakee paluuta voittokantaan ÅIFK:ta vastaan

HC West saa keskiviikkona vieraakseen viikonloppuna tärkeät kaksi pistettä Dynamo Riihimäeltä napanneen ÅIFK:n.

West kärsi viikonloppuna ensimmäisen tappionsa kuluvana kalenterivuonna, kun sarjakärki Cocks oli kotonaan liian vahva. Samalla Westin ote kakkossijasta karkasi askelen kauemmas, mutta kolmas sija on edelleen tukevasti kauniaislaisten hallussa.

ÅIFK puolestaan jätti Dynamon voitollaan jo neljän pisteen päähän ja alkaa olla jo toinen jalka kahdeksan parhaan joukossa ja pudotuspeleissä. Pahasta pelaajapulasta alkuvuodesta kärsinyt ÅIFK on osoittanut taistelutahdon olevan tallella ja tästä on nyt lähellä tulla palkinnoksi puolivälieräpaikka.

Oman lisävirinänsä keskiviikon kohtaamiseen tuo ÅIFK:sta Westin väreihin vuodenvaihteessa vaihtanut kaksikko Topias Laine – Paavo Brummer, joka kohtaa nyt ensi kertaa aiemman seuransa.

Vastaava ottelu lokakuussa päättyi Westin selvään 34-21-voittoon ja myös joulukuussa Turussa West oli selkeästi edelle loppunumeroiden oltua lähes samat eli 32-21 Westin hyväksi.

Ottelu Kauniaisten Luolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk