Cocks ja HC West kärkipään kamppailussa

Sarjakärki Cocks saa lauantaina vieraakseen yhden kovimmista haastajistaan, kun HC West asettuu vastaan Riihimäen urheilutalolla.

Cocks kärsi reilu viikko sitten kauden toisen pistemenetyksensä, kun BK-46 haki pisteen Baltian Liigan hiukan kangistamalta riihimäkeläisjoukkueelta. Tuo sisuunnutti sitten Cocksia sen verran, että viikonloppuna Atlas Vantaa oli täysin vastaantulija ja viikolla paikallisottelussa Dynamo Riihimäki taipui vielä murskaavammin.

Nyt vastus on joka tapauksessa ennakkoon kovempi. West kärsi joulukuun alussa juuri Cocksille kotonaan niukan 26-30-tappion, mutta on sen jälkeen edennyt voitosta voittoon. ÅIFK:sta vuodenvaihteessa siirtynyt kaksikko Topias Laine – Paavo Brummer on vahvistanut kauniaislaisia entisestään ja tämä on myös näkynyt tuloksissa.

Cocksilla on otteluun lähdettäessä kuitenkin ennakkosuosikin viitta harteillaan. Myös kauden ensimmäinen kohtaaminen lokakuussa Riihimäellä päättyi Cocksin voittoon – suhteellisen selvästikin lukemin 34-26.

Tilastoissa joukkueitten päästetyissä maaleissa ei ole suurta eroa, mutta Cocks on ollut hyökkäyksessä selkeästi tehokkaampi.  Kentällä nähdään myös kaksi kuluvan kauden parasta maalintekijää, hurjaan vireeseen noussut Cocksin Teemu Tamminen (140 maalia) ja vielä valtaosan maaleistaan ÅIFK-paidassa heittänyt Laine (117 maalia).

Cocksille voitto olisi iso askel kohti runkosarjan ykkössijan varmistamista. West puolestaan kamppailee kakkossijasta tiukasti Dickenin kanssa ja hamuaa lisäpisteitä.

Ottelu Riihimäellä alkaa lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk