Atlas Vantaa haastamaan sarjakakkonen Dickeniä

Dicken isännöi lauantaina Pirkkolassa viikolla vihdoin tappioputkensa poikki saanutta Atlas Vantaata.

Dicken on alkuvuoden ailahtelevien pelien jälkeen saanut jälleen hyvän otteen peliinsä, ja alla on kaksi todella vakuuttavaa voittoa ÅIFK:sta ja BK-46:sta.

Atlas Vantaa taas on koko alkuvuoden kulkenut varjojen mailla ja hävisikin peräti neljä ottelua (West, SIF, HIFK, Cocks) ennen kuin vihdoin pääsi voittojen tielle voitettuaan ÅIFK:n keskiviikkona, sekin tuli tiukkojen vaiheiden jälkeen, mutta loppunumeroiden kuitenkin ollessa melko selkeät 26-20.

Dicken on osoittautunut vuosikaudet Atlas Vantaalle lähes painajaismaiseksi vastustajaksi, kuten myös kärkikolmikon muut joukkueet Cocks ja West. Kerran jos toisenkin on lähdetty toiveikkaasti liikkeelle, mutta voitto on jäänyt tulematta muutamasta erinomaisesta esityksestä huolimatta.

Dickeniä vastaan Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman painottaakin malitillisia ja pitkiä hyökkäyksiä.

– Hätäilystä seuraa vain tuhoisia vastahyökkäyksiä. Se on nähty tarpeeksi monta kertaa.

Källman painottaa myös yhdessä tekemistä. Sen tehostumisesta ÅIFK-ottelu antoi merkkejä. Tarjolla on myös tilaston kaunistelua. Atlaksen seitsemäs maali on seuran pääsarjahistorian 16000:s.

Tulee olemaan kiinnostava nähdä saiko Atlas vihdoin itseluottamuksensa takaisin ja nähdäänkö lauantaina taisteleva vantaalaislauma. Mikael Källmanin johtamassa joukkueessa maalintekovastuu on jakautunut melko tasaisesti, tehokkain on ollut laituri Sebastian Säkkinen, joka on maalannut 70 kertaa. Toiseksi tehokkain on Milan Filic 57 maalilla. Tuomas Laitinen maalissa on pelannut yllättävän ailahtelevaisen kauden, ja Atlakselle onkin todella tärkeää että Laitinen onnistuu maalin suulla.

Dickenillä uutta peliin on tälle kaudelle tuonut kookas voimaheittäjä Christoffer Modig, joka on joussut joukkueen ykköstykiksi 89 maalilla. Benny Bromanilla on koossa 79 osumaa, Joacim Bromanilla 66, lähes erehtymättömällä rankkarispesialisti Thomas Hollfastilla 64 ja Anton Remyllä 63.

Ottelu Pirkkolassa käynnistyy lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk