HIFK saa SIF:n vieraakseen lauantaina

Tiukasti paikasta neljän parhaan joukossa taisteleva HIFK saa lauantaina vieraakseen seitsemättä sijaa miehittävän SIF:n.

HIFK on viime viikkoina kärsinyt muutamankin kirvelevän tappion, joista edellinen tuli viikolla HC Westin vieraana yhden maalin erolla. Vahvaa hyökkäyspeliä läpi kauden esittäneen HIFK:n maalinteko oli Kauniaisissa hiukan ruosteessa, mutta toisaalta puolustuspeli toimi hyvin.

Tarjolla on sikäli hyvä vertailukohta, että myös SIF kohtasi edellisessä ottelussaan juuri HC Westin ja taipui kotonaan tappioon maalein 20-30.

SIF:n keväässä on joka tapauksessa valoa. Oliver Helander alkaa olla jättänyt sormivamman taakseen ja Rony Leven on tehnyt vahvaa paluuta maalinsuulle loukkaantumisensa jälkeen.

– Rony oli hyvä ja oli sitä myös viimeksi Atlasta vastaan, se lupaa hyvää, SIF-luotsi Kaj Hagman sanoi edellisen West-ottelun jälkeen Västra Nylandille.

– Meillä on hyvä joukkue ja kun saamme kaikki mukaan, meillä on mahdollisuudet jokaisessa ottelussa, valoi myös Gustav Svanbäck uskoa.

Vastaava ottelu Helsingissä lokakuun alussa päättyi HIFK:n voittoon maalein 30-25. Myös joulukuun alussa Siuntiossa HIFK oli vahvempi, tuolloin voittolukemat olivat 34-31.

Ottelu Helsingin urheilutalolla alkaa lauantaina kello 17.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk