Atlas Vantaa matkaa ÅIFK:n vieraaksi

ÅIFK ja Atlas Vantaa avaavat SM-liigan viikonlopun lauantaina alkuiltapäivästä Samppalinnan palloiluhallissa.

Atlas Vantaa lähti viikkoon selkeänä tavoitteena ottaa neljä pistettä. Tavoite on puolivälissä, kun Dynamo Riihimäki kaatui viikolla – tosin melkoisien vaikeuksien jälkeen. Vantaalaismaalivahti Tuomas Laitinen kaipaakin joukkueelta parannusta lauantaille.

– Kaksi pinnaa on sentään hyvä juttu, mutta ei meidän pidä jatkuvasti antaa vastustajalle eteen 4-5 maalia, kuten tällä kaudella on tapahtunut. Nyt Dynamolla oli alusta lähtien hyvä asenne, meillä ei. Jostain syystä ei vain keskitytä kunnolla, Laitinen ihmetteli Atlas Vantaan verkkosivuilla.

Asenteen pitää Laitisen mukaan löytyä pelaajista itsestään.

– Nytkin asiasta puhuttiin ennen ottelua. Vaaditaan omaa tahtoa, eivät siihen valmentajat tai muut pelaajat pysty vaikuttamaan. Kyllä meidän pitäisi pystyä aloittamaan täysillä.

ÅIFK:n riveissä huomio kiinnittyy väistämättä tehokaksikkoon Topias Laine – Andreas Nyström, jonka pysäyttäminen on avainasemassa myös Atlas Vantaan kannalta.

– Olemme molemmat nopeita ja hyviä yksi-vastaan-yksi-tilanteissa. Ja kun toinen meistä pääsee vastustajasta ohi, tekee se tilaa myös toiselle. Molemmat haluamme ottaa vastuuta viimeistelystä, kuvaa Laine asetelmaa Åbo Underrättelserille.

ÅIFK hakee pisteitä päästäkseen ylöspäin sarjataulukon peräpäästä, Atlas Vantaa puolestaan pysyäkseen kärkikolmikon kannassa.

Ottelu lauantaina alkaa kello 14.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk