Dicken saa lauantaina vieraita Karjaalta

Dicken saa lauantaina vieraakseen Karjaan ylpeyden, kun BK-36 saapuu SM-liigan otteluun Pirkkolaan.

Joukkueet kohtasivat jo syyskuussa Karjaalla ja Dicken vei kauden ensimmäisessä ottelussaan voiton kymmenen maalin erolla. Vain Cocksille toistaiseksi tappion kärsinyt Dicken lähtee lauantainkin koitokseen suosikkina.

Lauttasaarelaiset ovat aloittaneet kautensa vahvasti, kahdeksan ottelun jälkeen pisteitä on koossa 14. BK puolestaan on pelannut ottelun enemmän, ja näistä saldona kolme voittoa ja kuusi tappiota, joka oikeuttaa sarjataulukon kuudenteen sijaan.

BK:ta ei kuitenkaan pidä missään nimessä aliarvioida, sillä joukkueessa on todella paljon lahjakkuutta nuorten pelaajien ja kokeneiden konkareiden muodossa, joten otteluun on lähdettävä hyvällä keskittymisellä ja oikealla asenteella. Oman mielenkiintonsa otteluun tuo se, että BK pelaa vahvistettuna vanhalla Dicken-soturilla, kun Timmy Thor tekee ensiesiintymisensä uuden seuransa väreissä Pirkkolan parketilla.

BK:n tehokkain pelaaja on ollut nimenomaan Thor 52 maalillaan, häntä on kompannut Victor Westerlund 34 maalilla ja kokenut Robin Karlsson sekä lupaus Oscar Udd 30 maaleillaan. Maalin suulta löytyy niin paljon kokemusta että heikompaa saattaisi hirvittää, Martin Pråhl sekä Petter Forsströmin vartioidessa Karjaalaisten maalia.

Dicken on puolestaan pelannut tasaisen vahvasti koko kauden, tutut nimet koristavat lauttasaarelaisten sisäistä maalipörssiä, Benny Broman 40 maalia, Christoffer Modig 39 ja Joacim Broman 34 maalia. Myös heidän takanaan on tasaista, mikä kertoo tämänhetkisestä laadusta pelaajistossa. Mikael Mäkelä pelaa unelmakauttaan tolppien välissä.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina klo 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk