Monnbergille jatkosopimus Dickenin kanssa

Dickenin miesten sekä naisten edustusjoukkueet ovat solmineet jatkosopimukset valmentajiensa Björn Monnbergin ja Thomas Hivertin kanssa.

Uudet sopimukset ovat voimassa kesään 2018 saakka.

Dickenin puheenjohtaja Jan Hellman on ratkaisuun erittäin tyytyväinen ja painottaa jatkuvuuden merkitystä joukkueitten toiminnan kehittämisessä.

– Björn ja Thomas edustavat juuri sitä käsipallo-osaamista josta Dicken haluaa olla tunnettu. Olen erittäin tyytyväinen, että he haluavat olla kehittämässä edustusjoukkueitamme pitkällä tähtäimellä, Hellman sanoo.

Pidempiaikaisesta sopimuksesta iloinen on myös Björn Monnberg.

– Tuntuu mukavalta se, että seuralla on luottamusta tehdä pitkä sopimus kanssani. Tämä on tietysti hyvä asia joukkueen kehittämisen kannalta. Meillä on hyvä ryhmä kasassa jossa hyvä sekoitus rutiinia ja nuoruuden intoa sekä hyvä ryhmä nuoria pelaajia tulossa, Monnberg toteaa.

– Olemme mukana sarjan kärkikamppailussa mikä on hyvä lähtökohta. Tässä tämän vuoden puolella tulee vielä Cupin Final4, jossa halutaan päästä mahdollisimman pitkälle, ja kohti kevättä pitää trimmata peliä sellaiseen kuntoon että pystymme taistelemaan loppuun asti.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk