Atlas Vantaa ja BK-46 taistelevat viidennestä sijasta

Kahden pisteen erolla käsipallon SM-liigassa sijoilla viisi ja kuusi olevat Atlas Vantaa ja BK-46 kohtaavat Myyrmäen Urheilutalossa keskiviikkona.

Ottelu on pudotuspeliasetelmien kannalta erittäin tärkeä. Voitolla kotijoukkue varmistaisi todennäköisesti runkosarjan viidennen sijan, kun taas vierasvoitto venyttäisi kamppailua samasta sijasta loppuun asti.

Atlaksen ja BK:n kuntokäyrät ovat sojottaneet vuodenvaihteen jälkeen täysin eri suuntiin. Vantaalaisilla on talven seitsemästä ottelusta vain kaksi voittoa. Karjaalaiset puolestaan ovat hankkineet kolme voittoa, pelanneet kahdesti tasan ja hävinneet kahdesti. BK:n kovia saavutuksia ovat olleet HIFK:n kukistaminen ja venyminen Riihimäellä 35-35-tasalukemiin.

Toisaalta Atlas on hoitanut Myyrmäessä kolmesti peräkkäin kotivoiton joukkueitten kohtaamisissa, viimeksi lokakuussa. Karjaalaiset ovat lähteneet kotiin kaksi pinnaa plakkarissa niin kauan sitten kuin joulukuussa 2013.

– Meidän viimeaikaisten esitystemme takia jokainen joukkue laskee, että meitä vastaan on mahdollisuudet, Atlaksen päävalmentaja, BK:n kasvatti Mikael Källman sanoi seuran verkkosivuilla.

Atlaksella on takana lauantainen melko murheellinen Dicken-vierailu (tappio 19-32). Siitä pitäisi nyt ryhdistyä, varsinkin pysäyttämään BK:n vauhdikas pelintekijä Timmy Thor, joka on 100 osumalla myös joukkueen ylivoimainen ykköstykki.

– Siihen tarvitaan koko joukkueen tiivis puolustuspeli, jossa kaikki auttavat kaikkia, Källman sanoi.

– Asenteen pitäisi nyt olla automaattisesti kohdallaan, sillä kaikki tietävät ottelun tärkeyden.

BK-46 kärsi edellisessä ottelussaan niin ikään Dickenille selkeän tappion. Thor oli tuosta ottelusta sairastumisen takia sivussa, mutta on nyt jälleen rivissä mukana. BK:lla oli Dicken-ottelussa myös melko harvinainen tilanne, kun joukkueen kaikki neljä maalivahtia olivat loukkaantuneina sivussa.

Ottelu Myyrmäessä pyörähtää käyntiin keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk