SIF saa kovan haasteen Cocksilta

Otteitaan kevään kynnyksellä parantanut SIF saa keskiviikkona tiukan haasteen, kun vierailulle Siuntioon saapuu sarjakärki Cocks.

SIF otti edellisessä ottelussaan komean voiton, kun HIFK kaatui vieraskentällä neljän maalin eron turvin. SIF-luotsi Kaj Hagman näkee vielä varaa parantaakin ja katse on käännetty jo taulukossa ylöspäin nykyiseltä seitsemänneltä sijalta.

– Olen toki leikitellyt ajatuksella nousta viidenneksi. On kuitenkin selvää, että siihen ei riitä ainoastaan se, että voitamme päävastustajamme, vaan joukkueitten yläpuolellamme pitää sen lisäksi menettää pisteitä, Hagman sanoi Västra Nylandille.

Nyt vastus on joka tapauksessa kivikova, sillä hallitseva Suomen mestari porskuttaa sarjakärjessä ylhäisessä yksinäisyydessään. Pisteitä se on kerännyt kolminkertaisen määrän (36) kotijoukkueeseen (12) verrattuna.

Täysin puhdas ei riihimäkeläistenkään saldo ole, sillä on taulukossaan kaksi tasapeliä kotikentältä. Viimeisin tuli pari viikkoa sitten kun BK-46 yllätti Cocksin tasapelillä sen voittoisan Baltian-liiga viikonlopun jälkimainingeissa lukemin 35-35. Se olikin seuraaville vastustajille huono uutinen, sillä sen jälkeen se on tehnyt selvää jälkeä ja jyrän alle ovat jääneet Atlas Vantaa (41-16), Dynamo (9-34) sekä HC West (38-27).

Lokakuun alussa Cocks oli tyly vieras Siuntiossa ja takoi taululle voittonumerot 38-18. Tammikuun lopulla Riihimäellä ero oli hieman kutistunut, mutta Cocks voitti silti selkeästi 36-21.

Ottelu Siuntiossa käynnistyy keskiviikkona kello 19.15.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk