Atlas Vantaa hakee uutta virtaa Cocksia vastaan

Välierien avausottelu keskiviikkona päättyi Cocksin murskaavaan voittoon Atlas Vantaasta ja perjantaina vantaalaisilla on kasvojenpesun paikka kotiyleisön edessä.

Kuten Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman totesi keskiviikkona, Cocks oli selvästi parempi joka osa-alueella. Kokonaisuuteen kuului myös hermojen hallinta. Siinä Atlas hävisi kirkkaasti ja hölmöili itselleen seitsemän kaksiminuuttista. On aivan turhaa antaa sellaista etua Cocksin tapaista miehistöä vastaan.

Uskoa vantaalaiset voivat ammentaa kuitenkin vuoden takaa. Atlas Vantaa ja Cocks olivat silloinkin vastakkain SM-liigan välierissä, ja alkutahdit olivat silloinkin samanlaiset kuin keskiviikkona. Atlas otti avauksessa Riihimäellä turpiin 14 maalilla, mutta venyi huikeaan suoritukseen heti perään kotona ja voitti 28-27, kun Tuomas Laitinen torjui kaksi rankkaria viimeisen minuutin aikana.

Nyt pelaajien olisi löydettävä samanlainen into ja taisteluhenki.

– On kyse henkisestä puolesta. On joka pelaajasta itsestään kiinni, millä asenteella kukin tulee pelaamaan. Itse uskon aivan varmasti, että joukkue tulee taistelemaan, valmentaja Ken Sirenius sanoi keskiviikon kalpean esityksen jälkitunnelmissa Atlas Vantaan verkkosivujen mukaan.

Cocks on kuitenkin äärimmäisen rutinoitunut vastus ja kun tuoreella Baltian liigan mestarilla on ringissään paitsi laatua myös leveyttä ja päävalmentaja Kaj Kekillä käytännössä koko miehistö käytössään, Atlas Vantaalla on kova tehtävä edessään.

Atlas Vantaan ja Cocksin SM-välierien toinen osa alkaa Myyrmäen Urheilutalossa perjantaina kello 19.00.

Pelatut ottelut:
Ke 19.4. Cocks – Atlas Vantaa 38-19 (18-9)

Finaaliin kolmella voitolla.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk