Järjestävätkö HC West ja Dicken uuden jännitysnäytelmän?

HC West ja Dicken kohtaavat perjantaina toisen kerran välieräsarjassa, jonka ensimmäinen ottelu päättyi äärimmäisen niukasti Westin eduksi.

Kaksikon kohtaamiset SM-liigan välierissä alkavat saada jo legendaarisia piirteitä. Neljästä viime välieräkohtaamisesta peräti kolme nimittäin on venynyt jatkoajalle. Vuosi sitten Dicken vei molemmat jatkoajalle venyneet ottelut nimiinsä ja eteni finaaliin voitoin 3-0, mutta nyt ensimmäisessä kohtaamisessa West oli jatkoajalla vahvempi.

Keskiviikon kohtaaminen oli etenkin toisen puoliajan osalta todella tiukkaa taistelua, jossa puolustuspeli nousi pääosaan. Kaikki merkit viittaavat siihen, että eväät toiseen samanlaiseen kohtaamiseen ovat olemassa.

Westin niukka yhden maalin voitto keskiviikkona antoi kauniaislaisille joka tapauksessa pienen etulyöntiaseman ja mursi samalla kotivoittojen sarjan joukkueitten kesken kuluvalla kaudella.

Toinen välieräottelu Kauniaisissa käynnistyy perjantaina kello 19.00.

Pelatut ottelut:
Ke 19.4. Dicken – HC West ja. 25-26 (24-24, 13-15)

Finaaliin kolmella voitolla.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk