SIF haki revanssin BK-46:sta niukasti

Länsi-Uudenmaan käsipallovaltikan haltija on tällä kaudella vielä avoinna. SIF haki keskiviikkona BK-46:sta niukan yhden maalin voiton ja kuittasi näin aiemmin syksyllä kotonaan kärsimänsä tappion.

Alusta asti oli selvää, että taistelu pisteistä ei tule ratkeamaan kovin nopeasti. Avausjakson ensimmäinen puolisko edettiin käytännössä tasatahtia, kunnes SIF sai hiukan otetta. Kolmea maalia suuremmaksi vieraiden johto ei kuitenkaan venynyt ja myös tauolla ero oli kolme maalia.

Sama tahti jatkui tauon jälkeen. SIF pysyi hienoisessa johdossa, mutta ei saanut eroa lisättyä. Vain numeroissa 18-22 ero ylitti kolmen maalin rajan, mutta BK oli tasoissa kun pelaamatta oli vajaa yhdeksän minuuttia. Viimeiset minuutit olivat todellista jännitysnäytelmää, mutta pisteet matkasivat Siuntioon niukimmalla mahdollisella erolla.

BK-46:n valmentaja Peter Kihlstedt oli ymmärrettävästi pettynyt loppuvihellyksen jälkeen.

– Joukkue taisteli 60 minuuttia. Epäonnisesti se ei kuitenkaan riittänyt kuin nollaan pisteeseen. Me olisimme kyllä olleet yhden tai kahden pisteen arvoisia tänään, Kihlstedt näki

Kaj Hagman siuntiolaisten penkin päässä oli puolestaan helpottunut täydestä pistepotista, vaikka myönsi että se ei irronnut lainkaan helposti.

– Onneksi voitettiin lopulta, vaikkakin Bk teki tästä hyvän ottelun sillä materiaalilla mitä heillä oli käytettävissä. Henkisesti tämä oli meille tärkeä voitto, Hagman totesi huojentuneena.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Anton Luuppala näki SIF:n kuitenkin ottaneen pisteet ansaitusti.

– Oli hauska ja jännittävä ottelu, jossa oli paljon yleisöä. Me vietiin ottelua alusta loppuun saakka.

BK-46 – SIF 26-27 (11-14)

Yleisö: 305

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Julia Glantz

Maalintekijät:
BK-46: Sam Sjöman 1, Mario Karuse 3, Tommi Saari 1, Andre Udd 2, Alex Lignell 6, Gonzalo Cervera Perez de Vargas 6, Janne Korpimäki 4, Nicholas Mavrostomos 3
Sjundeå IF: Gustav Svanbäck 4, Jaan Kauge 4, Anton Luuppala 4, Ian Martin 2, Ravo Voosalu 3, Christoffer Modig 5, Theo Westerlund 5

Ulosajot ja sulkemiset:
BK-46: Alex Lignell 2*2min, Mario Karuse 2min
Sjundeå IF: Vincent Voutilainen 2min, Ravo Voosalu 2min, Jaan Kauge 2min, Anton Luuppala 2min, Ian Martin 2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Anton Luuppala (Sjundeå IF)
** Alex Lignell (BK-46)
* Gonzalo Cervera (BK-46)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk