Dicken väänsi lopussa voittoon HC Westista

HC West ja Dicken taistelivat keskiviikon kärkipään kamppailussa pisteistä pitkään, mutta vieraiden vahva loppuveto ratkaisi ja Dicken nappasi matkaansa täydet kaksi pistettä.

Alkuminuuttien jälkeen Dicken repäisi nopeassa tahdissa viiden maalin johdon ja johti viidellä maalilla, vielä vajaa kahdeksan minuuttia ennen taukoa. West tuli jakson lopun kuitenkin erittäin vahvasti ja taukoa Kauniaisissa vietettiin tasalukemissa.

Ottelu jatkui tasaisena myös tauon jälkeen, tosin missään vaiheessa West ei käynyt johtoasemassa. Vielä 21. minuutilla West oli vain maalin päässä, mutta tämän jälkeen Dickenin puolustus sulki ovet ja hyökkäyspäässä joukkue teki tarvittavat maalit voittoon neljän maalin marginaalilla.

HC Westin valmentaja Mikael Källman oli tappiosta huolimatta omiinsa suhteellisen tyytyväinen.

– Ainoa ongelma Dickenin kanssa tänään oli, että väsyttiin liikaa ja sitä kautta kadotettiin liikaa palloja ja heitoista puuttuu viimeinen tarkkuus. Kaiken kaikkiaan tehtiin kuitenkin ihan hyvä ottelu, Källman sanaili.

Dicken-luotsi Björn Monnberg kiteytti tunnelmat lyhyesti.

– Olen tyytyväinen kahteen pisteeseen.

Ottelun LähiTapiola-tähtipelaajan tittelin vienyt Dicken Anton Rémy oli jo joulutunnelmissa.

– Näin joulun alla on aina mukava voittaa. Itse ottelussa meillä oli eniten vaikeuksia Westin pitkien ja hyvien hyökkäyksien kanssa. Kokonaisuutena olen tyytyväinen ottelun kulkuun, vaikka se olikin tasainen ja se olisi voinut päätyä miten vain, Rémy myönsi.

– Hyvää Joulua kaikille käsipallon ystäville!

HC West – Dicken 21-25 (12-12)

Yleisöä: 323

Erotuomarit: Markku Tuomi, Harri Nieminen

Maalintekijät:
West: Karlsson Robin 1, Silfver Sami 7, Lång Patrik 1, Kihlstedt Sam 1, Berglund Oscar 1, Nyman Benjamin 1, Toomla Sten 4, Lindholm Albert 1, Koljonen Miro 4
Dicken: Broman Benny 2, Thor Timmy 6, Weber Ben 4, Söderlund Filip 3, Broman Joacim 3, Rémy Anton 6, Noodla Valdar 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Rémy Anton , Dicken
** Koljonen Miro, West
* Thor Timmy, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk