Cocks eteni varmaan voittoon HIFK:sta

HIFK pani parhaansa mukaan kapuloita pistemenetyksittä etenevän Cocksin rattaisiin keskiviikkona, mutta joutui taipumaan lopulta tappioon kymmenen maalin erolla.

HIFK aloitti ottelun terävästi ja johti ottelua kahdella maalilla vielä 13 peliminuutin jälkeen. Tämän jälkeen Cocks vei reilun viisiminuuttisen kuitenkin peräti lukemin 7-0 ja ottelun juoni alkoi selvitä. HIFK ei kuitenkaan luovuttanut ja taukoon mennessä ero ei tuosta kasvanut, vaan oli edelleen viisi maalia.

Toisella jaksolla ero kasvoi hitaasti, mutta kasvoi kuitenkin ja mitä pidemmälle kello kävi, sitä selkeämmältä Cocksin voitto alkoi vaikuttaa. HIFK taisteli, mutta ei pystynyt tosissaan riihimäkeläisten voittoa uhkaamaan.

Kuriositeettina voidaan mainita se, että maalilukemat olivat kummallakin jaksolla täysin identtiset.

HIFK-luotsi Kenneth Bäcklund näki joukkueensa otteissa ihan toisenlaisen meiningin kuin viimeksi ja tämä oli ehdottoman positiivinen asia tappiosta huolimatta.

– Edellisessä Dicken-pelissä ei ollut mitään urheiluun viittaavaa, mutta tänään oli ihan kohtalaiset otteet. Hyvä vaihe ensimmäisellä jaksolla jäi vähän lyhyeksi, muutamalla torjunnalla olisimme voineet kiusata vieraita pidemmällekin, Bäcklund uskoi.

Cocksin käskyttäjä Kaj Kekki oli ammattimaiseen esitykseen tyytyväinen.

– Ensimmäisellä jaksolla peli sujui hyvin ja koko joukkue liikkui vauhdilla. Toisella puoliskolla peli oli vähän sekavampaa, mutta vastustaja ei päässyt uhkaamaan pahasti. Suoriuduimme sillä tasolla mikä oli tarkoitus, Kekki summasi.

Myös ottelun vakuuttavin pelaaja, Cocksin Antti Valo, oli kokonaisuuteen tyytyväinen.

– Peli onnistui hyvin koko joukkueelta. Otteissa on välillä ollut hieman ailahtelua, mutta tänään homma sujui niin kuin piti, Valo totesi.

HIFK – Cocks 22-32 (11-16)

Yleisöä: 48

Tuomarit: Mikael Lindroos, Annika Laaksonen

Maalintekijät:
HIFK: Mirza Mimic 6, Nikola Zujic 4, Olev Eensalu 3, Christoffer Eneberg 2, Jasper Hellberg 2, Antti Koskela 2, Jasu Heino 2, Thomas Åkermarck 1
Cocks: Antti Valo 7, Niko Leikama 7, Jani Tuominen 4, Teemu Tamminen 3, Nico Rönnberg 3, Kristo Voika 2, Gheorghe Safronii 2, Vitalie Nenita 2, Marius Lepp 2

Varoitukset:
HIFK: Olev Eensalu, Mirza Mimic, Kenneth Bäcklund
Cocks: Gheorghe Safronii, Niko Leikama, Robin Sjöman

Ulosajot:
HIFK: Olev Eensalu 3, Thomas Åkermarck, Nikola Zujic
Cocks: Gheorghe Safronii 2, Andrei Buciuman, Robin Sjöman, Nico Rönnberg, Vitalie Nenita

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Antti Valo, Cocks
** Niko Leikama, Cocks
* Antti Koskela, HIFK

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk