HC West haki selvän voiton ÅIFK:sta

ÅIFKÅIFKÅIFK ja HC West etenivät lauantain kohtaamisessaan tasatahdissa vielä 25 minuutin kohdalla, mutta tämän jälkeen vieraat painelivat omille teilleen ja selvään voittoon.

Ottelun alku mentiin Westin merkeissä ja kauniaislaiset johtivat muutamalla maalilla aina tilanteeseen 8-11 saakka. Tästä ÅIFK kuitenkin puristi tasoihin, mutta heti perään West repäisi eron uudestaan kolmeen maaliin, joka oli tilanne myös tauolla.

Ratkaisu nähtiin heti tauon jälkeen, kun West vei alkuminuutit toisella jaksolla 6-0 ja ero oli nopeassa tahdissa yhdeksässä maalissa. Toden teolla ÅIFK ei voittotaisteluun tämän jälkeen enää mukaan noussut.

ÅIFK:n päävalmentaja Ulf Andersson ei juuri kehuja jakanut ottelun jälkeen.

– Pelasimme tosi huonosti tänään, ja huonoin olin minä. Emme pelaa suunnitelman mukaan, jolloin itsetunto laskee. Nuoret pelaajat valitsevat huonoja paikkoja. West pelaa fyysistä peliä, jolloin meidänkin täytyy tehdä se. Joskus tämä toimii, mutta tänään se ei toiminut, Andersson ruoti.

HC West -luotsi Mikael Källman oli sen sijaan varsin positiivisella mielellä voiton jälkeen.

– Olen erittäin tyytyväinen. Peli oli kokonaisuutena hyvä lukuun ottamatta aikaa jolloin Åbo nousi tilanteesta 7-11 tilanteeseen 11-11.

West-kippari Miro Koljonen oli hivenen kriittisempi voitosta huolimatta.

– Hyvä ensimmäinen puoliaika, mutta toisella vähän nukuttiin, Koljonen arvioi.

ÅIFK – HC West 21-32 (11-14)

Yleisömäärä: 258

Erotuomarit: Teemu Kaulio, Anton Ekström

Maalintekijät:
ÅIFK: Andreas Nyström 7, Sebastian Andersson 4, Frans Lindholm 2, Christoffer Nyström 2, Arttu Tamminen 1, Joonas Nieminen 1, Olli Tamminen 1, Topias Laine 1, Samuel Alexandersson 1, Paavo Brummer 1
HC West: Robin Karlsson 7, Roman Protsenko 6, Sam Kihlstedt 5, Sami Silfver 3, Sten Toomla 3, Miro Koljonen 3, Fredrik Forss 2, Patrik Lång 1, Benjamin Nyman 1, Albert Lindholm 1

Ulosajot:
ÅIFK: Arttu Tamminen x2, Joonas Nieminen x1, Frans Lindholm x1
HC West: Alexander Lång x2, Fredrik Forss x1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** HC West: Roman Protsenko
** HC West: Robin Karlsson
* ÅIFK: Andreas Nyström

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk