BK-46 haki pisteet Dynamo Riihimäeltä

BK-46 kohenteli asemiaan SM-liigan sarjataulukossa hakemalla lauantaina vakuuttavan voiton Dynamo Riihimäestä.

Avausjakson puolivälissä ottelu oli vielä tasalukemissa, mutta BK latoi sen jälkeen seitsemän seuraavaa maalia ja ottelussa alkoi olla ratkaisun makua. Dynamo kavensi eron taukoon mennessä viiteen maaliin, mutta ei päässyt se lähemmäs.

Kun toinen jakso oli vanhentunut reilun kymmenminuuttisen, BK johti jo kymmenellä maalilla ja peli alkoi olla lopullisesti selvä. Parhaimmillaan vierasjohto oli jo 12 maalissa, kunnes Dynamo pääsi lopussa hiukan kaunistelemaan numeroita.

Dynamo Riihimäen päävalmentaja Pekka Lappalainen näki joukkueen helmasynnin eli epätasaisuuden olleen taas suurin syy tappiolle.

– Pelin alussa liike näytti toimivalta, mutta sitten taasen jäätiin seisoville jaloille. Hyökkäyspäässä ei pelattu riittävän ahnaasti maalia kohti, Lappalainen mietti.

BK-46-luotsi Peter Kihlstedtille pisteet puolestaan maistuivat makeilta pitkän tauon jälkeen.

– Me oltiin oltu kolme kuukautta ilman voittoa, joten tämä teki hyvää. Ensimmäisellä jaksolla puolustus- ja maalivahtipeli oli hyvää, Kihlstedt kiitteli.

Dynamo Riihimäki – BK-46 19-27 (8-13)

Yleisöä: 178

Maalintekijät:
Dynamo Riihimäki: Viljanen Valtteri 4, Viljanen Ville3, Alander Elis 1, Väänänen Jussi 1, Kuparinen Olli 1, Savinainen Matias 1, Nieminen Jouni 1, Tuomi Osmo 3, Nieminen Reima 5
BK-46: Sjöman Sami 1, Mattsson Robin 2, Udd Oscar3, Riihimäki Tatu 2, Karuse Mario 3, Lignell Alex 2, Mavrostomus Nicholas 2, Björkström Moritz 2, Selge Janis 2, Cervera Perez De Vargas Gonzalo 5, Korpimäki Janne 3

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Pråhl Martin, BK-46
** Cervera Perez De Vargas Gonzalo, BK-46
* Viljanen Valtteri, Dynamo

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk