Dicken vakuuttavaan voittoon SIF:sta avauskohtaamisessa

Suosikkina puolivälieräsarjaan SIF:aa vastaan lähtenyt Dicken osoitti suosikkiasemalleen olevan myös katetta, kun siuntiolaiset jäivät perin aseettomaksi keskiviikon ensimmäisessä kohtaamisessa Pirkkolassa.

Dicken aloitti terävämmin, mutta SIF tuli nopeasti rinnalle ja yhdeksännellä minuutilla oltiin tasalukemissa 4-4. Tästä peli kääntyi kuitenkin nopeasti Dickenin perin yksipuoliseksi näytökseksi SIF:n maalihanojen jumiuduttua pahasti. Avausjakson puolivälissä oltiin lukemissa 9-5 ja tauolla jo numeroissa 15-6.

Kun Dicken latoi toisen jakson alkuun vielä viisi maalia peräjälkeen, ei voittajasta enää suurempaa epäselvyyttä ollut. Ero kasvoi toisen jakson 20 minuuttiin mennessä jo 20 maaliin ja lopussa enää kaunisteltiin numeroita.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Mikael Mäkelä torjui varmaotteisesti Dickenin maalilla.

– Hyvä puolustus eikä turhia ratkaisuja 6 metristä, vaan pakotettiin vastustaja ratkaisuihin kaukaa, jotka oli helpo poimia. Hyvä alku sarjalle, Mäkelä tiivisti.

Dicken-luotsi Björn Monnberg pani tasaisen alun enemmänkin panosten piikkiin.

– Hiukan jännitystä alussa kun Playoffeja pelataan. Tehtiin hyvin töitä ja puolustuksessa koko joukkue oli keskittyneenä koko ottelun.

SIF-valmentaja Johan Grönholm ei lähtenyt kaunistelemaan tosiasioita.

– Vähän kuin edellinen ottelu: hyvä alku, mutta sitten selkeä romahdus. Ei pelattu sovitun mukaisesti. Täytyy vain katsoa peiliin ja nostaa tasoa seuraavaan peliin. Torstaina on uusi peli ja harjoitukset huomenna.

Dicken – SIF 34-15 (15-6)

Dicken johtaa otteluvoitoin 1-0.

Seuraava ottelu Siuntiossa torstaina 19.3.

Yleisömäärä: 176

Tuomarit: Jan-Erik Leandersson / Mikael Lindroos

Maalintekijät:
Dicken: Benny Broman 5, Joona Hertola 3, Ben Weber 1, Teemu Hertola 2, Thor Timmy 5, Gripenberg Johan 1, Hollfast Thomas 3, Kamula Jukka 1, Söderlund Filip 3,Broman Joacim 4 , Rémy Anton 1, Valdar Noodla 5
SIF: Gustav Svanbäck 7, Vincent Voutilainen 2, Jaan Kauge 1, Anton Luuppala  1, Ian Martin 2, Christoffer Modig 2

Ulosajot:
Dicken:  Ben Weber 1, Thomas Hollfast 1
SIF: Alexander Holmberg 1, Christoffer Holm 1, Ravo Voosalu 1

Lähitapiola-tähdet:
*** Mikael Mäkelä, Dicken
** Valdar Noodla, Dicken
* Benny Broman, Dicken

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk