SIF hakee uutta virettä kotonaan Dickeniä vastaan

Ensimmäinen puolivälieräottelu SIF:n ja Dickenin välillä tiistaina kääntyi alkuminuuttien jälkeen Dickenin eduksi selvin lukemin. Torstaina joukkueet kohtaavat toistamiseen Siuntiossa.

Dicken vei ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä 19 maalin erolla ja ottelu ratkesi jo toisen jakson alussa. SIF:lla on nyt kova tehtävä koota rivinsä uuteen yritykseen torstaina kotonaan.

Dicken pelasi tiistaina vahvan ottelun, mutta siuntiolaisleirissä lopputuloksen jälkeen katsottiin ennen kaikkea peiliin.

– Kyse on nyt ennen kaikkea itsestämme ja siitä mitä teemme tai emme tee. Ei kyse ole siitä, että Dicken olisi yhtäkkiä keksinyt jotain ihan uusia sirkustemppuja, he vain pelaavat omalla tasollaan. Me sitä vastoin olemme paljon oman tasomme alapuolella, SIF-luotsi Kaj Hagman totesi Västra Nylandille.

Hagmanin mukaan mitään sirkustemppuja SIF:kaan ei aio avukseen ottaa, vaan keskittyä asian ytimeen.

– Meidän pitää nyt vain nollata tilanne ja yrittää löytää se peli, jota tiedämme osaavamme pelata. Kyse on ennen kaikkea hyökkäyspelistä ja on selvää, ettemme voi hukata niin paljon paikkoja kuin tiistaina. Dicken on niin vahva joukkue, että se käyttää virheemme hyväkseen.

Ottelu Siuntiossa alkaa torstaina kello 19.00.

Edellinen ottelu:
17.03. Dicken – SIF 34-15

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk