ÅIFK hakee avausvoittoa Atlas Vantaasta torstaina

ÅIFK saa torstaina puolivälierien toisessa ottelussa Samppalinnaan vieraakseen Atlas Vantaa, joka vei ensimmäisen kohtaamiseen nimiinsä vahvan lopun ansiosta.

Ensimmäinen kohtaaminen eteni pitkään ÅIFK:n merkeissä ja Atlas hallitsi kamppailua oikeastaan vasta sen tärkeimmillä hetkillä – lopussa. Tiistain ottelu takasi ainakin sen, että kumpikin on täysin lataantuneena jälleen toisessa kohtaamisessa.

– Ratkaisuvaiheessa pelimme kulki hyvin, mutta ei pidä tuudittautua siihen. Torstaina edessä on todella tärkeä ottelu Turussa, tiistain LähiTapiola-tähtipelaaja Atlaksen Milos Maksimovic painotti vantaalaisten verkkosivuilla.

ÅIFK:n kohtaloksi muodostui ainakin osaksi materiaalin kapeus ja pahimmassa tapauksessa sivuun saattoi joutua lisää pelaajia. Kahdeksan maalina tehneen Topias Laineen pelaaminen loppui yhteentörmäykseen Atlaksen maalivahdin Toto Christoun kanssa ja vain hetkeä myöhemmin oli Christoffer Nyströmin vuoro nilkutella kentältä polvea valitellen.

Atlaksen kannalta hyvä merkki tiistain ottelussa oli se, että kaikkiaan kymmenen pelaajaa sai nimensä maalintekijöiden kirjoihin.

Ottelu Samppalinnan Palloiluhallissa alkaa torstaina kello 18.30.

Edellinen ottelu:
17.03. Atlas Vantaa – ÅIFK 29-26

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk