Dicken haki niukan voiton SIF:sta

SIF ja Dicken taistelivat pisteistä todella tasaisissa merkeissä torstaina. Kotijoukkue ei johtanut ottelua missään vaiheessa, mutta voittaja oli pimennossa aivan loppusekunneille saakka. Pisteet matkasivat kuitenkin lopulta Dickenin mukaan maalin erolla.

Avausjakso Siuntiossa oli kaikkineen paitsi vähämaalinen myös erittäin tasainen. Dicken kävi kahdesti kahden maalin johtoasemassa, mutta muuten ero ei missään vaiheessa ollut yhtä maalia enempää. SIF ei johtanut missään vaiheessa, joten pääsääntöisesti peli eteni Dickenin yhden maalin johdosta tasoihin ja takaisin. Tauolle mentiin Dickenin johtaessa juuri yhdellä maalilla.

Toinen jakso jatkui saman suuntaisena, mutta 10. minuutilla Dicken pääsi ensi kertaa kolmen maalin johtoon. Ottelu ei tähän kuitenkaan vielä ratkennut. Dickenin johto oli pitkään 2-3 maalin välillä, kunnes SIF puristi taas tasoihin viimeisen 10-minuuttisen alkaessa. Todella tiukasti edettiin loppuun saakka ja viimeinen 4,5 minuuttia ilman yhtään maalia. Lopputulokseksi taululle jäivät lukemat 20-21.

Kuten numerot kertovat, pääosaan ottelussa nousivat maalivahdit, joista Dickenin Patrik Roslander oli myös ottelun vakuuttavin pelaaja.

– Tiukkaa vääntöä, niin kuin yleensä Siuntiota vastaan. Tänään pallo pomppi meille, Roslander myönsi.

Dicken-luotsi Björn Monnberg antoi tunnustusta molemmille maalivahdeille.

– Tiukkaa vääntöä tosiaan. Meidän puolustus ja maalivahtipeli oli erinomaista. [Petter] Forsströmin hyvä peli vaikeutti puolestaan meidän hyökkäyspään pelaamistamme, Monnberg totesi.

SIF-valmentaja Kaj Hagman oli tyytyväinen lähes kaikkeen muuhun paitsi lopputulokseen.

– Hyvä taistelu. Puolustus ja maalivahtipeli toimi hyvin. Viimeinen silaus jäi toteutumatta, pienestä se oli kiinni, Hagman harmitteli.

SIF – Dicken 20-21 (9-10)

Yleisöä: 173

Erotuomarit: Nieminen – Tuomi

Maalintekijät:
SIF: Christoffer Modig 7, Gustav Svanbäck 4, Ravo Voosalu 3, Anton Luuppala 3, Jaan Kauge 2, Vincent Voutilainen 1
Dicken: Valdar Noodla 4, Filip Söderlund 4, Benny Broman 3, Joacim Broman 3, Anton Remy 2, Ben Weber 2, Teemu Hertola 2, Joona Hertola 1

Ulosajot ja sulkemiset:
SIF: Ravo Voosalu x 2, Jaan Kauge x 1
Dicken: Teemu Hertola x1, Ben Weber x 1, Valdar Noodla x 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Patrik Roslander, Dicken
** Petter Forsström, SIF
* Valdar Noodla, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk