SIF haastaa Dickenin torstaina

SM-liigan loppuviikko käynnistyy torstai-iltana Siuntion palloiluhallissa, kun kotijoukkue SIF saa vieraakseen sarjakakkonen Dickenin.

SIF on aina ollut Dickenille – kuten monelle muullekin joukkueelle – etenkin kotonaan todella hankala vastus. Se huomattiin jo kauden toisessa pelissä joka muodostui varsinaiseksi trilleriksi, kun Dickenin molemmat keskuspuolustajat Max Knuts sekä Teemu Hertola joutuivat jättämään pelin kesken loukkaantumisten takia. Ottelu päättyi 24-27 erittäin tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Viime kauden pronssimitalistit ovat sarjataulukon perusteella liigan kolmanneksi heikoin joukkue, mutta joukkue on pystynyt haastamaan suurimman osan joukkueista ja tappiot ovat pääsääntöisesti tulleet pienellä marginaalilla, joten mistään vastaantulijasta ei todellakaan voida puhua. Joukkue kärsi pahan takaiskun loppusyksystä, kun teholaituri Janne Korpimäki palasi Karjaalle BK:n riveihin. Nuoret Christoffer Modig sekä Anton Luuppala ovat olleet joukkueen tehokkaimmat maalintekijät 66 ja 58 maalillaan, Gustav Svanbäckin ja Theo Westerlundin säestäessä mainiosti 47 ja 35 maalilla. Maalin suuta vartioi BK:sta siirtynyt Mikael Heinonen sekä kaiken kokenut ja nähnyt Petter Forsström.

Jos on Dicken saanut levätä lähes kaksi viikkoa ilman pelejä, on SIF nauttinut poikkeuksellisen pitkästä joululomasta, sillä joukkueen edellinen peli pelattiin 10.12, eli pitkälti yli kuukauden pelaamattomuuden on varmasti vaikuttanut pelaajien otteisiin. Nähtäväksi jää onko se positiivinen vai negatiivinen asia olla niin kauaa pelaamatta. Positiivinen maku siuntiolaisille jäi jouluksi joka tapauksessa, kun tuossa edellisessä ottelussa kaatui rakas naapuri BK-46 niukasti ja vielä vieraskentällä.

Dicken pelasi vuoden ensimmäisen pelinsä tammikuun 3. päivä niin ikään BK-46:tta vastaan, ja millä tavalla pelasikaan. 9 päästettyä maalia 48 minuutin kohdalla pelin ratkettua jo erätauolla. Dicken lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta mitään ei voi antaa helpolla torstaina ja kaikki on annettava jos lauttasaarelaiset haluavat iloisin mielin palata Helsinkiin.

Ottelu alkaa Siuntiossa torstaina kello 20.15.

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk