Cocks meni menojaan toisella jaksolla kärkikamppailussa

SM-liigan keskiviikon kärkikamppailu Dickenin ja Cocksin kesken muodostui perin kaksijakoiseksi. Erittäin tasaisen avausjakson jälkeen Cocks paineli toisella omille teilleen ja voitti ottelun lopulta selvällä 13 maalin erolla.

Ottelu alkoi vierasjoukkue Cocksin merkeissä riihimäkeläisten tehtyä kolme ensimmäistä maalia. Millekään karkumatkalle Cocksi ei kuitenkaan päässyt, ero ei kasvanut yli kolmen maalin ja 19. minuutilla Dicken nousi ensi kertaa tasoihin. Tästä edettiin kohti taukoa tasaisissa merkeissä ja ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen lukemat taululla Pirkkolassa olivat 17-17.

Vielä toisen jakson alkukin pysyi tasaisena ja reilun kymmenen peliminuutin jälkeen oltiin lukemissa 22-23. Tästä Cocks alkoi kuitenkin repiä eroa. Viisi minuuttia myöhemmin vieraiden johto oli jo viisi maalia ja kun Cocks numeroiden 24-28 jälkeen latoi kuusi maalia peräjälkeen, oli ottelu saanut ratkaisunsa. Loppuminuutit eivät enää suurta taistelua voitosta tarjonneet ja näin Cocks jatkaa sarjan kärjessä puhtaalla pelillä.

Täydet kymmenen maalia takonut ja ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt Cocksin Teemu Tamminen myönsi, että ennakkoasetelmat hiukan näkyivät.

– Ensimmäisellä puoliajalla ehkä vähän jännitti, kun odottanut että pääsee pelaamaan näitä kärkiotteluita DIckeniä vastaan. Joukkueella oli aika yksin yrittämistä. mutta puoliajalla sovittiin että tekniset virheet pois ja enemmän joukkuepeliä, niin sillä se lähti toimimaan, Tamminen totesi tyytyväisenä

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki  näki ottelun pitkälti samalla tavoin.

– Yevgen Umovist oli kentän paras pelaaja 29 torjuntaa joista 6 torjuntaa 7 metrin heitoissa, Kekki kehui maalivahtiaan

– Ensimmäinen puoliaika liian paljon yksinyrittämistä kun taas toisella puoliajalla saatiin jokkuepeli toimimaan paremmin.

Björn Monnberg Dickenin penkin päässä joutui elämään melkoista tunteiden vuoristorataa.

– Kaksijakoinen peli, jossa välillä hyviä onnistumisia ja sitten taas nukahduksia ja epäonnistumisia, Monnberg arvioi

Dicken – Cocks 27-40 (17-17)

Yleisömäärä: 305

Tuomarit: Jan Helander / Christian Westerlund

Maalintekijät:
Dicken: Broman Benny 8, Thor Timmy 6, Thomas Hollfast 2, Söderlund Filip 1,Broman Joacim 2 , Rémy Anton 5, Valdar Noodla 2, Mikael Usvalahti 1
Cocks: Antti Rogenbaum 3, Kristo Voika 3, Kristian Jansson 2, Gheorge Safronii 8, Teemu Tamminen 10, Roni Syrjälä 1, Nico Rönnberg 6, Vitalie Nenita 1, Marius Lepp 6

Ulosajot:
Dicken: Jukka Kamula
Cocks: Teemu Tamminen 2, Vitalie Nenita, Marius Lepp

LähiTapiola-tähdet:
*** Teemu Tamminen, Cocks
** Benny Broman, Dicken
* Gheorge Safronii , Cocks

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk