Cocks jatkaa tappioitta – HC West nurin selkein numeroin

Cocks jatkaa jyräämistään SM-liigassa myös vuoden 2015 puolella. Keskiviikkona kaatui sarjakolmonen HC West Riihimäellä lopulta selvällä yhdeksän maalin erolla.

Kauden aiempien kohtaamisten tavoin alku oli tasainen. Tasaisesti edettiin lukemiin 4-4 ja vielä 14. minuutilla eroa oli Cocksin eduksi yksi maali. Tästä kotijoukkue alkoi hiljalleen kuitenkin karata omille teilleen ja taukoon mennessä ero oli kasvanut jo kahdeksaan maaliin.

Toinen jakso edettiin käytännössä tasatahtia alusta loppuun. Cocks ei pystynyt juuri etumatkaansa kasvattamaan ja West ei puolestaan onnistunut eroa kutistamaan. Näin pisteet jäivät Riihimäelle lopulta vakuuttavasti.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi jälleen kerran Cocksin Nico Rönnberg.

– Ensimmäiset 10 minuuttia meni huonosti – kaksi-kolme viikkoa ilman pelejä on alla. Kymmenen maalin ero Westiin näillä loukkaantumisilla on hyvä, Rönnberg totesi tyytyväisenä.

Cocksin valmennusjohdon Jaakko Horelli näki ottelun pitkälti samalla tavalla.

– Näki, että joulutaukoa on alla, ensimmäiset 10 minuuttia oli uneliasta. Sitten jalka alkoi liikkua ja saatiin tarvittava ero.

HC Westin päävalmentaja Mikael Källman jäi kaipaamaan omiltaan enemmän ennen kaikkea asennepuolella.

– Se, että Cocks on meitä 10 maalia parempi joukkueena, on minulle OK. Mutta kun vastustaja on asenteessa sata kertaa parempi, niin se harmittaa, Källman manasi.

Cocks – HC West 35-26 (20-12)

Yleisö: 355

Erotuomarit:  Korja Miro ja Laitinen Jonas

Maalintekijät:
Cocks: Tuominen  Jani 6, Buciuman Andrei 1, Voika Kristo 5, Safronii Gheorghe 4, Syrjälä Roni 1, Sjöman Robin 3, Rönnberg Nico 6, Nenita Vitalia 6, Tuominen Niki 1, Lepp Marius 1, Leikama Niko 1
HC West: Karlsson Robin 1, Silfver Sami 7, Kihlstedt Sam 1, Berglund Oscar 3, Protsenko Roman 6, Forss Fredrik 1, Nyman Benjamin 1, Toomla Sten 2, Koljonen Miro 4

Ulosajot ja ottelusta sulkemiset:
Cocks: Syrjälä Roni 1x2min, Rönnberg Nico 1x2min, Sjöman Robin 2x2min, Nenita Vitalie 1x2min, Lepp Marius 1x2min
HC West: Kihlstedt Sam 1x2min, Berglund Oscar 1x2min, Forss Fredrik 1x2min, Toomla Sten 1x2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Rönnberg Nico, Cocks
** Tuominen Jani, Cocks
* Silfver Sami, West

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk