West vieraaksi Dickenin kotiavaukseen

Tappioitta alkukauden selvittäneet Dicken ja HC West ottavat yhteen lauantaina Pirkkolassa. Dicken on napsinut puhtaat kolme voittoa ja Westin saldona on kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Ottelu on samalla Dickenin alkanen kauden ensimmäinen kotiottelu.

Edellisestä Dickenin kotiottelusta onkin jo vierähtänyt melkoinen tovi, sillä viimeksi SM-liigaa pelattiin Pirkkolassa viime kauden finaalin toisen osaottelun merkeissä. Kauden kolme ensimmäistä otteluaan vieraissa pelannut lauttasaarelaislauma on aloittanut kautensa vakuuttavasti kolmella voitolla ja pitää ansaitusti liigan piikkipaikkaa yhdessä Cocksin kanssa.

Samassa pistemäärässä on kuitenkin lauantain vastustaja HC West, joka on pelannut ottelun lauttasaarelaisia enemmän. Westin vierasottelut ovat alkaneet harvinaisesti kahden tasapelin putkella ja Dickeninkin vieraana West onnistui viime kaudella kertaalleen yltämään tasuriin varsinaisella peliajalla, mutta Lauttasaaren punakone otti jatkoajalla spurtin jolla se eteni Suomen cupin välieriin ja samalla koko cupin voittoon.

Dickenin alkukauden peleissä ovat ratkaisijan viittaa kantaneet pitkälti eri pelaajat, Anton Rémy, Benny Broman, Timmy Thor, Joacim Broman sekä läpimurtoaan tekevä Filip Söderlund ovat olleet isossa roolissa. Ehkä kuitenkin kaikkein suurimmat sankarinviitat voivat pukea ylleen joukkueen maalivahdit, jotka ovat kaikki pelanneet ottelun mieheen. Varsinkin konkari Tomi Kurppa oli jäätävän hyvässä torjuntavireessä viikko sitten Karjaalla, 16 torjuntaa, 11 päästettyä maalia, huikeita lukemia.

Molemmat joukkueet pelaavat mielellään nopeatempoista, yleisöön menevää käsipalloa, jota on katsomosta ilo seurata. Nopeat laiturit tarjoavat vauhtia kontrien muodossa ja pakit nopeuttavat tempoa hyökkäyksissä. Puolustus on toisaalta ollut molempien joukkueiden vahvimpia osa-alueita, siitä osoituksena liigan vähiten päästetyt maalit edellisen parin kauden aikana.

Ottelu alkaa Pirkkolan käsipallopyhätössä lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk