SIF saa Dynamo Riihimäen vieraakseen

SIF ja Dynamo Riihimäki kohtaavat keskiviikkona Siuntiossa isäntien hakiessa kohennusta sijoitukseensa tasaisessa alemmassa keskikastissa.

Vierailija Dynamo Riihimäen asema sarjataulukon pohjalla alkaa olla jo varsin tuskainen. Taskussa on edelleen vain yksi piste kauden avauskierrokselta. Dynamo on kotonaan ajoittain pystynyt haastamaan vastustajia tosissaan, mutta vierasotteluissa on ollut vaikeaa. Dynamon pieninkin vierastappio on tullut yhdeksän maalin marginaalilla.

SIF sen sijaan on suorastaan erikoistunut tasaisiin otteluihin, joista moni on siuntiolaisten harmiksi kuitenkin päättynyt niukkaan tappioon. Viimeksi näin kävi viikko sitten, kun sarjakakkonen Dicken haki Siuntiosta pisteet maalein 20-21.

– Se että pidimme Dickenin 21 maalissa on toki hyvä, sen sijaan hyökkäyspelaamisessa on melkoisesti miettimistä. Kokonaisuutena tämä oli kuitenkin askel eteenpäin, SIF-luotsi Kaj Hagman mietti Dicken-ottelun jälkeen Västra Nylandissa.

SIF on sarjataulukossa vain pykälän vieraitaan edellä, mutta pisteissä eroa on kahdeksan. Siuntiolaisilla ei toisaalta ole matkaa viidenteenkään sijaan kuin kolme pistettä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, silloinkin Siuntiossa, ja numerot lokakuun puolivälissä kirjattiin 33-21 SIF:n eduksi.

Ottelu keskiviikkona alkaa kello 18.30.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk