BK-46 ja ÅIFK taistelevat tärkeistä pisteistä

Vain piste erottaa BK-46:tta ja ÅIK:ta sarjataulukossa ennen joukkueitten kohtaamista keskiviikkoiltana Karjaan SISU Arenalla.

Kotijoukkue BK-46 sai seitsemän ottelun tappioputkensa poikki viimeksi Dynamo Riihimäen vieraana ja tämä antaa karjaalaisille uskoa myös ÅIFK:n kohtaamiseen.

– Oli tärkeä voittaa monen tappion jälkeen. Edessä on nyt suunnattoman tärkeä kotiottelu ÅIFK:ta vastaan. Kaikki tietävät mistä on kyse ja olen varma siitä, että olemme latautuneet, BK:n Conzalo Cervera totesi Västra Nylandille.

ÅIFK sen sijaan kärsi edellisessä ottelussaan selvän kotitappion HC Westille, eikä päävalmentaja Ulf Andersson ollut esitykseen lainkaan tyytyväinen. Turkulaisten pelaaminen kokonaisuutena on kuitenkin mennyt eteenpäin, mistä hyvänä osoituksena tämänkin vuoden puolelta on Atlas Vantaan kaatuminen.

Jaossa on todella tärkeät pisteet kummallekin ja ennakkoasetelmat ovat kaikkineen tasaiset. Tasaista oli myös joukkueitten kohdatessa Turussa kauden avauskierroksella. BK vei pisteet tuolloin matkaansa niukasti loppunumeroiden ollessa 23-24.

Ottelu Karjaalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk