SIF:n liigajoukkue 2014-2015

SIF rutisti voiton Dynamo Riihimäestä

SIF kohenteli asemiaan sarjataulukon alemmassa keskikastissa kaatamalla keskiviikkona kotonaan Dynamo Riihimäen. Taistelutta vieraat eivät kuitenkaan antautuneet.

Dynamo Riihimäki aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi nopeasti 3-0-johtoon. SIF nousi kuitenkin nopeasti tasatilanteeseen ja paineli samaa tietä neljän maalin johtoon. Tästä ero ei kuitenkaan kasvanut, kunnes isännät aivan tauon alla nykäisivät kaulan kuuteen maaliin.

Toisen jakson alussa SIF oli jo karkaamassa tilanteen oltua 23-15, mutta Dynamo ei ollut vielä luovuttanut. Kun pelaamatta oli vajaa yhdeksän minuuttia, ero oli vain neljä maalia. SIF nykäisi eron taas kuuteen maaliin, mutta Dynamo kiri jälleen kolmen maalin tuntumaan. Todella lujille isäntien voitto ei kuitenkaan lopussa joutunut.

SIF-valmentaja Kaj Hagman ei voitosta huolimatta juuri intoa puhkunut – päinvastoin.

– Kun hieman avaa takin vetoketjua liikaa ennen ottelua, tulos on tällainen. Meiltä huonoa asennetta, mutta hyvä että voitettiin, Hagman tuhahti.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Anton Luuppala muistutti kuitenkin vastustajallakin olleen osuutensa ottelun vaikeuteen.

– Dynamo pisti meidät koville, saimme kyllä jalat liikkeelle mutta tuli liikaa hosumista. Meille tärkeä voitto, Luuppala tiivisti.

Dynamo-valmentaja Pekka Lappalainen saattoi kirjata positiivisena ainakin kauden selkeästi pieninumeroisimman vierastappion.

– Annettiin vastustajalle jo vähän painetta lopussa, Lappalainen totesi.

SIF – Dynamo Riihimäki 30-26 (18-12)

Yleisöä: 147

Tuomarit: Teemu Kaulio-Krister Illman

Maalintekijät:
SIF: Anton Luuppala 7, Theo Westerlund 6, Gustav Svanbäck 5, Christoffer Modig 3, Vidar Cabell 3, Alexander Holmberg 2, Ravo Voosalu 2, Ian Martin 2
Dynamo: Olli Kuparinen 6, Matias Savinainen 6, Ville Viljanen 5, Perttu Virtanen 4, Osmo Tuomi 2, Valtteri Viljanen 1, Jussi Väänänen 1, Jani Pietiläinen 1

Ulosajot:
SIF: Jaan Kauge, Christoffer Modig
Dynamo: Elias Alander x2, Perttu Virtanen, Osmo Tuomi

LähiTapiola-tähdet:
*** Anton Luuppala, SIF
** Theo Westerlund, SIF
* Olli Kuparinen, Dynamo

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk