SIF ja HIFK neljän pisteen ottelussa keskiviikkona

SIF:n kotiotteluiden putki jatkuu ottelulla HIFK:ta vastaan ja jaossa on kummankin kannalta äärimmäisen tärkeät pisteet.

Runkosarjan kääntyessä loppusuoralleen ”keskikastin” joukkueet ovat pisteen sisällä, kun ÅIFK:lla ja SIF:llä on 13 pistettä, näiden jäljessä ovat 12 pisteen joukkueet HIFK ja BK-46, joten sijoitukset vaihtuvat nopeasti yhdenkin voiton tai tappion myötä.

Marraskuun lopussa pelattu joukkueitten edellinen keskinäinen kohtaaminen Helsingin Urheilutalolla oli pitkään isäntien hallinnassa, mutta vierailija tuli lopussa ohi 23-25 lukemiin päättyneessä ottelussa.  Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa niin ikään Helsingissä SIF haki pisteet vielä melkoisessa käymistilassa olleelta HIFK:lta selvemmin numeroin 22-32.

SIF kaatoi edellisessä ottelussaan viikonloppuna paikallisvastustaja BK-46:n niukasti vahvan loppuvedon ansiosta.

– Uskomattoman tärkeä voitto ja nyt edessä on toinen tärkeä ottelu meille. Jos pystymme senkin voittamaan, niin näyttäisi aika hyvältä, SIF:n Theo Westerlund sanoi Västra Nylandille.

HIFK on osoittanut olevansa mainio kykyjenmetsästäjä, kun tälle kaudelle haaviin tarrtuneet Nikola Zujic (108), Olev Eensalu (74) ja Mirza Mimic (63) ovat joukkueen tehokkaimmat maalintekijät. Zujicin keskiarvo tehtyjen maalien suhteen on tasan 6, Mimicin lähes samoissa kun hänen maalinsa ovat syntyneet vain 11 ottelussa. Myös BK-kasvatti Jasper Hellberg on tehtaillut yli 60 maalia kauden aikana. Maalivahtikaksikkona on urakoinut Bogdan Klepa ja Aivar Paist.

Kotijoukkueen tehomiehinä ovat puolestaan häärineet sadan maalin rajaan tähyävä Christoffer Modig (96) ja Anton Luuppala (83)

Ottelun tärkeys näkyy paitsi sarjataulukossa myös otteluohjelmaa tarkasteltaessa. Nyt SIF pelaa kolmen ottelun kotisarjaa, jonka jälkeen runkosarja päättyy neljän ottelun vierasputkeen. Kamppailu Siuntiossa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk