HC Westin vieraskiertue jatkuu BK-46:tta vastaan

BK-46 tähtää edelleen viidenteen sijaan SM-liigan runkosarjassa ja vierasotteluputkessa oleva HC West pyrkii puolestaan sinetöimään kolmatta sijaansa joukkueitten kohdatessa keskiviikkona Karjaalla.

Keskiviikon otteluisäntä BK-46 taistelee kynsin ja hampain kauden alla tavoitteekseen asettamastaan runkosarjan viidennestä sijasta. Kun raitapaidoilla on pelaamatta vielä kuusi ottelua, on tavoite ihan hyvin haarukassa, sillä vaikka karjaalaisten sijoitus on tällä hetkellä vasta kahdeksas, on matkaa viidenteen (ÅIFK) ja kuudenteen (SIF) yksi vaivainen piste.

BK-46 on kartuttanut alkuvuoden kuudessa ottelussaan pistetiliään neljällä. Dynamo Riihimäki kaatui vieraissa 27-19 ja ÅIFK kotona 34-33. Viime viikonloppuna joukkue kärsi kirvelevän 23-28 tappion verivihollisensa SIF:n luona, vaikka oli pitkään kiinni voitossakin.

– Se oli peli joka meidän olisi pitänyt voittaa, mutta niin ei käynyt. Tässä vaiheessa kaikki ottelut ovat tärkeitä, jos aiomme vielä yltää viidenneksi, BK:n kokenut Janne Korpimäki sanoi Västra Nylandin mukaan.

West ja BK ovat pelanneet tällä kaudella vastakkain kahdesti, molemmat kerrat Luolassa ja vaikka West kääri molemmista täyden pistepotin, helppoa se ei ollut, eikä helppoa iltapuhdetta ole tälläkään kerralla tiedossa. Motivoitunut kotijoukkue on saanut lisäapuja sairastuvalta takamiesten Janis Selgen ja Oscar Uddin palattua ruotuun.

Vierailija HC West saapuu Karjaalle hyvin onnistuneen Saksan kiertueen jälkeen levänneenä, sillä maanantain harjoitusvuoro muuttui yllättäen vapaapäiväksi Luolan ovien pysyttyä suljettuna hallissa ilmenneiden ongelmien takia. Se tuskin pääsee menoa haittaamaan sillä joukkuepeli hitsaantui reissun päällä entistäkin paremmin yhteen ja joukkue on tuoreine jalkoineen valmis hakemaan viidettä peräkkäistä liigavoittoa.

Ottelu SISU Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk