Cocks oudossa tilanteessa – tappio alla ÅIFK:ta vastaan

Cocks saa keskiviikkona vieraakseen ÅIFK:n ja mestarijoukkue on sikäli erikoisessa tilanteessa, että alla on kauden ensimmäinen pistemenetys.

Viikonloppuna kaksi kertaa tulessa ollutta Cocksia alkoi tiivis ottelutahti jo selvästi painaa ja kärkikamppailussa Dickeniä vastaan paukut yksinkertaisesti loppuivat kesken. Kauaa ei Cocks ehdi ensimmäistä liigatappiotaan pureskelemaan, sillä seuraava kotiottelu on edessä jo keskiviikkona. Tuolloin Riihimäelle Cocksia testaamaan saapuu ÅIFK Turusta.

ÅIFK pääsee otteluun levänneempänä, sillä edellisestä ottelusta on aikaa jo puolitoista viikkoa. Tuolloin SIF kaatui vieraskentällä turkulaisten ladottua peräti 40 osumaa.

Cocks pitää tappiosta huolimatta hallussaan sarjataulukon piikkipaikkaa. ÅIFK on puolestaan sarjan äärimmäisen tasaisella alemmalla puoliskolla kiinni viidennessä sijassa, mutta matkaa kahdeksanteen sijaankaan ei ole yhtä pistettä enempää.

Marraskuun alussa Riihimäellä ÅIFK haastoi Cocksin hyvin, mutta joutui lopulta taipumaan tappioon loppulukemien oltua 31-24. Joulukuun alussa Turussa voittomarginaali oli miltei sama, kun numerot kirjattiin 28-36 Cocksin eduksi.

Ottelu Riihimäellä alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk