SIF ja Atlas Vantaa toistamiseen vastakkain lauantaina

Atlas Vantaa ja SIF ”lämmittelivät” lauantaiseen SM-liigakohtaamiseensa jo perjantai-iltana Suomen Cupin ottelussa. Atlas nappasi välieräpaikan maalein 29-27, joten lauantaina kotikentällään Siuntiossa vastassa on varmasti ärsytetty vastustaja.

Atlas Vantaan nousukiito sai edellisperjantaina lopun Helsingin urheilutalossa, kun HIFK karkasi veltosti esiintyneeltä vierailijalta jopa yhdeksän maalin johtoon. Pitkälti penkkimiehistä koostuneella yhdistelmällä ero saatiin kavennettua kahteen maaliin (29-31) rajulla loppukirillä.

– Se oli hyvä opetus. valmentaja Martin Noodla sanoi joukkueen verkkosivuilla, kun joukkue oli valmistautumassa loppuviikon otteluihin.

– Helsingissä hyvää oli vain se, että pystyttiin nousemaan ja loppuhetkien pelaajat onnistuivat.

Atlas Vantaalla oli jo ennen cupin kohtaamista yksi kohtaaminen SIF:n kanssa. Parisen viikkoa sitten onnistunut vierailu Siuntioon tuotti voiton 32-29, kun Atlaksen laajempi materiaali ratkaisi ja SIF:n vahvan perusrungon miehet väsähtivät hieman.

– Viimeksi onnistuttiin voittamaan tasainen peli Siuntiossa, vaikka se ei ollutkaan meiltä nappiesitys, kapteeni Tuomas Laitinen sanoi.

Kaksi niukkaa tappiota vantaalaisille kertoo paljon SIF:n alkukaudesta. Joukkue on juuttunut sarjataulukon peräpäähän juuri niukkojen tappioitten myötä. Eväitä suurempaankin pistepottiin olisi ehdottomasti ollut, mutta aivan siuntiolaisten puristus ei ole ratkaisevilla hetkillä riittänyt.

Ottelu Siuntiossa alkaa lauantaina kello 17.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk