Kuva: Francois Perthuis

BK-46 hyytyi HIFK:ta vastaan

Karjaan SISU-areenalla toisistaan ottivat mittaa BK-46 sekä HIFK. Vieraat olivat maalin verran tarkempia ja veivät pisteet Helsinkiin numeroin 27-26.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla johtaja vaihtui useamman kerran. Parhaimmillaan BK-46 johti kolmella maalilla, mutta viimeiseen viiteen minuuttiin ei kotijoukkue viimeistelyssä onnistunut. Näin tauolle siirryttiin HIFK:n johtaessa luvuin 14-13.

Peli jatkui myös toisella puoliajalla tasaisena. Kahta maalia suurempaa johtomarginaalia ei nähty. Jälleen puoliajan heikko loppu oli BK-46:n turma ja näin HIFK vei voiton 27-26.

BK-46:n päävalmentaja Peter Kihlstedt harmitteli sitä, ettei kovan taistelun jälkeen käteen jäänyt kuitenkaan mitään.

– Kamppailu oli tasainen, ja ehkä oikeudenmukaisin lopputulos olisi ollut tasapeli. Kuitenkin hävittiin ensimmäisellä jakson huonolla ylivoimapelillä; Kihlstedt näki

HIFK-valmentaja Kenneth Bäcklund kiitteli joukkueensa loppuvetoa.

– Oli vaikeaa päästä rytmiin keskiviikkopelin jälkeen, BK sai mahdollisuuden toisella puoliajalla, kun meille tuli kolme ulosajoa, he tulivat rinnalle ja ohi, mutta meillä oli kumminkin parempi loppu ja saatiin peli kääntymään, Bäcklund totesi tyytyväisenä pisteisiin.

Ottelun vakuutavin Nikola Zujic  myönsi, ettei ottelu ollut lainkaan helppo.

– Oltiin joukkueena hyvinkin hermostunut ennen pelin alkua. Pelattiin sovittujen sääntöjen mukaisesti ja se tuotti hyvän lopputuloksen, Zujic kiteytti.

BK-46 – HIFK 26-27 (13-14)

Yleisö: 210

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Mikael Lindroos

Maalintekijät:
BK-46: Sam Sjöman 3, Robin Mattsson 1, Mario Karuse 6, Alex Lignell 7, Gonzalo Cervera Perez de Vargas 7, Janne Korpimäki 2
HIFK: Antti Koskela 2, Jasper Heino 1, Olev Eensalu 3, Jasper Hellberg 2, Thomas Åkermark 2, Christoffer Eneberg 6, Nikola Zujic 5, Mirza Mimic 6

Ulosajot ja sulkemiset:
BK-46: Gonzalo Cervera 2x2min, Alex Lignell 2min
HIFK: Mirza Mimic 3x2min, Antti Koskela 2min, Christoffer Eneberg 2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Nikola Zujic, HIFK
** Gonzalo Cervera, BK-46
* Mario Karuse, BK-46

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk