Länsi-Uudenmaan derby Karjaalla keskiviikkona

Rakkaat viholliset BK-46 ja SIF ottavat mittaa toisistaan keskiviikkona Karjaan SISU Arenalla. Otteluun lähdetään vain pisteen erottaessa joukkueita BK:n eduksi.

BK-46 kotiareenallaan on todella haastava vastus. Vaikka loukkaantumiset ovat koetelleet joukkuetta kovalla kädellä, vastuunkantajia on löytynyt kiitettävästi koko joukkueesta ja varsinkin sen takamiehistä, joista erityisesti trio Alex Lignell-Gonzalo Cervera Perez de Vargas-Mario Karuse on ollut tehokas. Joukkue puolustaa aggressiivisesti ja korkealta,.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Siuntiossa tuo oli kotijoukkueelle myrkkyä. Tuon ottelun vei BK lukemin 26-29 kotijoukkueen johdettua tauolla 15-12. Peter Kihlstedtin johdolla karjaalaisten nuori miehistö on saanut otteisiinsa aimo annoksen taistelutahtoa ja itseluottamusta, lisäksi sitä kannustaa menestykseen tottunut ja vaativa karjaalaisyleisö.

SIF:n suurin ongelma alkukaudella on ollut se, ettei joukkue ole juuri pystynyt kääntämään tiukkoja otteluita edukseen. Eväitä suurempaankin pistepottiin on ollut, mutta ratkaisuhetkillä siuntiolaisten peli ei ole pysynyt koossa.

Kaikki eväät erittäin tasaisella koitokselle ovat joka tapauksessa olemassa ja tunnelmaa SISU Arenalta ei taatusti puutu tämän kaksikon kohdatessa. Ottelu keskiviikkona alkaa kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk