Kohti välieriä: Cocks suosikkina välieräsarjaan Atlas Vantaata vastaan

Runkosarjan voittaja Riihimäen Cocks lähtee ennakkosuosikkina välieräsarjaan Atlas Vantaata vastaan. BK-46:n puolivälierissä otteluvoitoin 3-0 kukistanut Cocks on päävalmentaja Kaj Kekin mukaan valmis keskiviikkona alkavaan välieräsarjaan.

– Ihmettelen, jos kaikki joukkueet eivät ole valmiita ja pelaajat latautuneita tällaisiin otteluihin. Seuraavien parin viikon aikana lyödään kuitenkin kausi pakettiin. Me olemme saaneet huilata kahdeksan päivää, se teki joukkueelle hyvää, Kekki sanoi.

Cocksin sairastilanne on paremmalla mallilla kuin alkuvuonna. Sivussa ovat edelleen maalitykki Teemu Tamminen, kapteeni Antti Valo sekä maalivahti Marius Aleksejev.

– Rönnbergin veljekset (Andreas ja Nico) sekä (Gheorghe) Safronii ovat jo mukana riveissä. Loukkaantuneiden lisäksi siirsimme yhden pelaajan (Marius Lepp) pois kokoonpanosta, jotta saimme joukkueen ilmapiiriä siivottua, Kekki valotti pelaajatilannetta.

Kekki ei halunnut liikaa analysoida välierävastus Atlasta, vaan tahtoi tiukasti pitää fokuksen omassa joukkueessaan.

– Me keskitymme omaan tekemiseemme, ja hiomme pelimme viimeisiä palasia. Tärkeintä on, että emme yli- tai aliarvioi ketään.

– Atlaksen joukkue on nälkäinen. Seura on asettanut kovat tavoitteet, ja pelaajistoon on tehty enemmän satsauksia kuin aiempina vuosina, Kekki suostui toteamaan.

Atlaksella ei hävittävää

Runkosarjassa neljänneksi sijoittuneella Atlaksella ei ole valmentaja Martin Noodlan mukaan välierissä mitään hävittävää. Atlas hävisi Cocksille kaikki runkosarjakohtaamiset ja sai kahdelta muulta välieräjoukkueelta yhteensä vain yhden pisteen.

– Kaikki mitä tästä eteenpäin saamme on plussaa. Playoffeissa riittää kuitenkin yhdenkin pisteen voitto, eikä pelin tarvitse olla kaunista, Noodla sanoi.

Atlas ei ole kehitellyt mitään erityistä juuri Cocksia vastaan, vaan luottaa omaan perustekemiseensä.

– Ei ole olemassa mitään ihmekonsteja, vaan olemme tehneet samalla tavalla töitä (välieräsarjaa varten) kuin koko kauden ajan.

– Meillä on alla hyvä puolivälieräsarja ÅIFK:ta vastaan. Menemme pelaamaan ja toivomme että vire on säilynyt, vaikka nyt tulikin turhan pitkä pelitauko, Noodla totesi.

Atlas pääsee välieriin parhaalla mahdollisella miehistöllä.

– Isoja ongelmia ei ole, kaikki ovat mukana. Pikkuvaivoja on monella, mutta ei niistä kuitenkaan tässä vaiheessa enempää, Noodla kuittasi.

Välierien aikataulu:

8.4 19:00 Riihimäki Cocks-Atlas
15.4 19:00 Myyrmäki Atlas-Cocks
17.4 18:30 Riihimäki Cocks-Atlas

Tarvittaessa

19.4 15:30 Myyrmäki Atlas-Cocks
21.4 18:30 Riihimäki Cocks-Atlas

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk