Dynamo Riihimäki isännöi HC Westia – tasaluku rikkoontumassa

Dynamo Riihimäki ja HC West palaavat lauantain ottelussaan hetkeksi liigan avauskierroksen tunnelmiin ja tekevät joka tapauksessa todennäköisesti historiaa.

Dynamo Riihimäki isännöi 20.9.2014 historiansa ensimmäistä otteluaan pääsarjatasolla, ja saalisti samalla sensaatiomaisesti ensimmäisen sarjapisteensä yllättämällä totaalisesti hieman heikolla asenteella matkassa olleen HC Westin, joka sai olla enemmän kuin tyytyväinen edes tasapeliin.

Tuon ottelun jälkeen on toki paljon tapahtunut ja eroa joukkueiden välillä on jo 27 pistettä ja kummankin sijoitus runkosarjassa on varmistunut. Siitäkin huolimatta edessä on mielenkiintoiset asetelmat: Dynamo jahtaa edelleen sitä ensimmäistä jättipottiaan liigatasolla, ja West on saanut jo pari viikkoa rauhassa harjoitella 17.3. alkavia play-offeja silmällä pitäen.

Lauantain ottelu tarjoaakin oivan tilaisuuden revitellä paineitta ja koittaa näyttää kuka kukkona häärii. Kalavelkoja West makseli Dynamolle jo tammikuun alussa 40-22 kotivoiton myötä, nyt olisi seuran verkkosivujen mukaan tarkoitus laittaa vielä korot maksuun.

Historian siivet ovat myös havisemassa lauantaina Riihimäellä, sillä miesten käsipallon pääsarjahistorian 330 000. maali on vain kymmenen osuman päässä ja tuo lukema saavutetaan kaiken todennäköisyyden mukaan jo ottelun avausjaksolla. Komean tasalukeman henkeen sopivasti ottelun toisena erotuomarina toimii Jan Rönnberg, joka on 3063 maalillaan pääsarjan kautta aikain paras maalintekijä. Rönnberg on siis yksin vastannut noin 0,9 prosentista miesten pääsarjamaaleista.

Westin ja Dynamon yhteistyö katsomon puolella jatkuu lauantain ottelussa. Edelliseen, Westin isännöimään Dynamo-peliin kutsuttiin kaikki vierasjoukkueen kausikorttien haltijat seuraamaan omiensa otteita, nyt on vastavierailun vuoro.

Ottelu Riihimäellä alkaa lauantaina kello 15.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk