Vrgoc jättää Atlas Vantaan – Maksimovic jatkaa

Atlas Vantaan sentteritankki Dragan Vrgoc ja seura ovat purkaneet yhteisymmärryksessä tämän kauden loppuun ulottuneen pelisopimuksen. Samalla Atlas Vantaan peliin uusia elementtejä tuonut Milos Maksimovic puolestaan teki kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Vrgoc sai tarjouksen makedonialaiselta Metallurg Skopjelta, eikä Atlas Vantaa halunnut asettaa esteitä siirrolle. Vrgoc oli sivussa jo lauantain ÅIFK-ottelusta ja lähtee uusiin maisemiin alkuviikosta.

– Olen tietysti onnellinen uudesta mahdollisuudesta urallani, Vrgoc sanoi seuran verkkosivuilla.

– Kun tulin kesällä Suomeen, en tiennyt maasta oikeastaan mitään. Olo täällä on ollut oikein mukavaa, eikä ole pois suljettua, vaikka joskus palaisin tänne.

Vrgoc sanoi, että hänelle jää Suomen käsipalloilusta melko myönteinen kuva.

– Täällä tehdään töitä lajin eteen, ja varsinkin Suomen maajoukkue on kehittynyt, Vrgoc sanoi.

– Eihän tämä paras mahdollinen uutinen ole. Perin haikein luovumme Draganista, mutta emme halunneet panna estettä hänen uralleen, kun noin kova tarjous tuli, Atlas Vantaan GM Mika Laaksonen sanoi.

– Dragan on loistava tyyppi ja oli yksi ratkaiseva lenkki, kun olemme rakentamassa menestyvää joukkuetta tuleville kausille. Nyt voimme vain toivottaa hänelle parasta uudessa seurassa.

Maksimovicin jatkosopimus puolestaan ilahdutti Laaksosta.

– Milos on ollut meille todellinen vahvistus ja on olennainen osa tulevien vuosien pelaajapakettiamme, Laaksonen sanoi.

– Lisäksi hän on erittäin sosiaalinen tyyppi ja osallistuu innokkaasti junioreitten valmennukseen. Siitä on tullut hyvää palautetta. Hän alkaa olla jo ilmeisen atlaslainen sydämeltään.

Maksimovicin tuloa täysin uusiin maisemiin Suomeen kesällä vauhdittivat osaltaan muutamien tuttujen kertomukset ja kokemukset.

– Tunnen muutamia serbikoripalloilijoita, jotka kertoivat pelkästään positiivista Suomesta, ja osa heistä on jäänyt Suomeen, Maksimovic sanoi ja kertoi jatkavansa mielellään Atlaksessa.

– Seurassa on mukavaa porukkaa ja viihdyn muutenkin Suomessa. Siksi halusin jatkaa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!