Dynamo Riihimäki isännöi BK-46:tta

Riihimäen Urheilutalolla pelataan lauantaina ainakin nimellinen SM-liigan jumbofinaali, kun Dynamon vieraaksi saapuu BK-46.

Dynamo pitää perää sarjataulukossa ja BK on pykälän edellä, mutta isäntien pistepussissa on edelleen vain kauden avauskierrokselta hankittu yksi piste, kun BK puolestaan kahdeksalla pisteellään on vain neljän pisteen päässä viidennestäkin sijasta.

Kumpikin on kuluvan vuoden puolella ehtinyt pelata kaksi ottelua. Dynamo kaatui kotonaan saappaat jalassa HIFK:lle, mutta sai kunnon rökityksen sen jälkeen HC Westin vieraana. BK puolestaan kärsi selkeän vierastappion Dickenille, mutta piti edellisessä ottelussa kotonaan sarjakärki Cocksia todella tiukalla.

Joukkueet kohtasivat marraskuun alussa Karjaalla ja tuolloin voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä BK-46:n taottua taululle lukemat 37-22.

Joukkueita selkeimmin erottava tekijä kuluvalla kaudella on ollut puolustuksen pitävyys. Maaleja BK on tehnyt 30 enemmän kuin Dynamo, mutta toisessa kenttäpäässä ero karjaalaisten eduksi on peräti 127 maalia.

Ottelu Riihimäellä alkaa lauantaina kello 18.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk