Dicken hakee jatkoa voittoputkelleen Dynamo Riihimäen vieraana

Dynamo Riihimäki ja Dicken kohtaavat lauantaina Riihimäellä ja ottelun lähtökohdat ovat aika selkeät. Dynamo on seitsemästä ottelustaan saalistanut yhden tasapelipisteen, kun Dicken puolestaan on voittanut kaikki kuusi otteluaan.

Lähtökohtien myötä Dicken on selkeähkö ennakkosuosikki, mutta kuten Dynamo näytti kauden ensimmäisessä ja samalla Dynamon historian ensimmäisessä SM-liigapelissään, on kaikki mahdollista. Micke Källmanin HC West oli jopa hävitä ottelun, joka päättyi tasalukemiin. Myös Dickenillä on pientä kokemusta Dynamosta, sillä viime kauden Suomen Cupissa joukkueet kohtasivat ensimmäisellä kierroksella, silloin ensimmäinen jakso taisi päättyä tasalukemiin, jonka jälkeen Dickenin rutiini takasi lauttasaarelaisille voiton.

Onhan suurempiakin yllätyksiä käsipallossa nähty, olihan Espanjakin hätää kärsimässä Energia Areenalla äskettäin. Tämä osoittaa Dickenin verkkosivujen mukaan sen, että asenteen on oltava kunnossa jos Riihimäeltä halutaan pisteitä lauantaina. Ville Viljanen & kumppanit haluavat varmasti näyttää kotiyleisölleen parasta osaamistaan, eivätkä lila-mustapaidat varmastikaan luovuta kahta sarjapistettä Dickenille, se on ansaittava.

Selvää on kuitenkin se, että Dicken on ottelussa ennakkosuosikki. Dickenin edellinen ottelu keskiviikkona päättyi lopulta kymmenen maalin voittoon HIFK:sta, mutta pelillisesti jäi kuitenkin paljon hampaankoloon.

Peli alkaa lauantaina Riihimäen urheilutalossa kello 18.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk