Atlas Vantaa ja BK-46 kohtaavat nyt Myyrmäessä

Atlas Vantaa ja BK-46 ovat ehtineet tulla alkukaudella toisilleen tutuiksi, sillä joukkueet kohtaavat lauantaina Myyrmäessä jo kolmatta kertaa tällä kaudella. Kaksi edellistä kohtaamista on pelattu Karjaalla.

Atlas Vantaan kokemukset olivat perin kaksijakoisia, kun liigan alkuvaiheissa vantaalaiset saivat täydellisen pöllytyksen maalein 35-20, mutta cupissa oli Atlaksen vuoro kuitata tilit tuloksella 25-22 vahvan toisen jakson ansiosta.

Energia Areenalla lauantaina kello 20 Atlas Vantaalla on erinomainen tilaisuus muuttaa kauden tili plusvoittoiseksi ja vahvistaa asemiaan SM-liigan kärkijoukossa. Nyt Atlas on kolmantena ja BK heti perässä neljäntenä.

Atlas teki keskiviikkona voitokkaan (32-29) visiitin Siuntioon ja antoi toisen jakson alkuvartin aikana esimakua siitä, mihin joukkue parhaimmillaan pystyy ja hankki kuuden maalin ratkaisevan eron. Sen jälkeen pelaajavaihdot sotkivat peliä sen verran, että kotijoukkue tuli lähimmillään kahden maalin päähän.

BK-46 puolestaan teki keskiviikkona selvää jälkeä (37-22) liigatulokas Riihimäen Dynamosta, jonka taipaleesta on tulossa odotetunlaisen kivinen. Karjaalaisten maalirohmuna kunnostautui kokenut laitahyökkääjä Johan Skogberg, joka onnistui peräti 13 kertaa.

Atlas Vantaan tähdistöön heti ensimmäisellä kaudellaan noussut Sebastian Säkkinen oli cup-ottelussa Karjaalla perin tyly kasvattajaseuraansa kohtaan ja teki yhdeksän maalia. Kun BK tulee lauantaina Energia Areenaan, se ei heilauta liigan maalitilaston kakkoseksi noussutta laitahyökkääjää.

– Ei se sen kummempi ottelu ole. Otetaan vain rauhallisesti ja keskitytään tärkeimpiin asioihin. Tällä kaudella ollaan saatu kerran turpiin BK:lta ja kerran voitettu. Tiukka matsi on taas varmaan edessä, Säkkinen sanoo Atlas Vantaa verkkosivuilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk