Cocks lauantaina HC Westin vieraaksi

SM-liigan runkosarjassa ovat alkamassa ratkaisujen hetket. HC Westin seuraava ottelu on kotiluolassa runkosarjan ykkössijasta taistelevaa Cocksia vastaan.

Cocks on kiinni runkosarjan voitossa mutta se vaatii vain voittoja kolmesta jäljellä olevasta ottelusta. Dicken johtaa nyt liigaa kahden pisteen turvin mutta ottelun enemmän pelanneena ja mikäli kaksikko päätyy tasapisteisiin voittaa riihimäkeläiset runkosarjan. Westilla ei sen sijaan ole sijoituksen suhteen enää pelissä ihmeempiä, sillä joukkue on varmuudella runkosarjan kolmas.

Cocks koulutti keskiviikkona Atlasta 36-28 käytännössä kahden miehen maaleilla. Loukkaantumisten kautta näyttöpaikkoja saanut Kristo Voika on ollut oivassa maalivireessä ja teki Vitalie Nenitan kanssa yhdeksän maalia mieheen.

Westillä ei peliä ole ollut kahteen viikkoon ja kuntoa on kohennettu kevään pelejä silmällä pitäen Mikael Källmanin valvovan silmän alla. Runkosarjan lopullinen sijoitus varmistui jo viime viikolla kun Atlas Vantaa menetti kotikentällään pisteen SIF:lle 22-22 tasapeliin, mutta tämä ei tarkoita sitä etteikö Westin viimeisissä otteluissa ennen play offeja olisi panosta.

Lokakuussa Riihimäelllä joukkueitten kohtaamisessa Cocks oli vahvempi maalein 36-27 ja tammikuussa numerot olivat lähes identtiset 35-26, nyt edessä on kuitenkin kauden ensimmäinen kohtaaminen Kauniaisten Luolassa.

Ottelu lauantaina alkaa kello 16.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk