BK-46 ja Dynamo Riihimäki päättävät runkosarjan

Kauden 2014-15 SM-liigan runkosarja saadaan päätökseen Karjaan SISU Arenalla lauantaina kello 19.00 maissa ottelun BK-46 – Dynamo Riihimäki päättyessä.

Sijoitusten suhteen kummallakaan ei ole enää ottelussa panoksia. Dynamo on ja pysyy jumbosijalla, BK-46 puolestaan saa puolivälierissä vastaansa hallitsevan mestarin Cocksin. Etenkin BK:n kannalta lauantain pelillä on kuitenkin ehdottomasti merkitystä.

– Ei liigassa ole merkityksettömiä otteluita ja viikolla ÅIFK:ta vastaankin lähdimme hakemaan hyvää tunnelmaa joukkueeseen ennen pudotuspelejä, BK-luotsi Peter Kihlstedt kuvasi Västra Nylandille.

– Päätämme runkosarjan Dynamoa vastaan lauantaina ja sen ottelun haluamme ehdottomasti voittaa. Sen myötä saisimme hyvän vireen ennen puolivälieriä Cocksia vastaan. Odotan Dynamoa vastaan maksimisuoritusta ja se tarkoittaa, että meidän on onnistuttava laajalla rintamalla.

Dynamolla ei kenties ole juuri pelattavaa, mutta riihimäkeläiset eivät ole lyöneet hanskoja tiskiin – päinvastoin. Edellisottelussa SIF otti pisteet Dynamolta enemmän onnella kuin taidolla iskettyään voittomaalin vain neljä sekuntia ennen ottelun loppua, joten varmaan kotivoittoon ei BK:n auta tuudittautua.

Ottelu SISU Arenalla alkaa lauantaina kello 17.30 ja sen myötä mielenkiintoinen ja vaihteleva runkosarja on paketissa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk