HC West ja ÅIFK hiovat kuvioitaan pudotuspeleihin

Toinen SM-liigan runkosarjan viimeisistä otteluista pelataan Kauniaisten Luolassa kello 16.00 alkaen kun HC West saa vieraakseen Atlas Vantaan kanssa mitalipelipaikoista tiistaista lähtien kisaavan ÅIFK:n.

West lähtee viimeiseen runkosarjaotteluunsa Mikael Källmanin käskyttämänä ennakkosuosikkina, ja tavoitteena on voittamisen lisäksi saada peli toimimaan Play off -otteluita silmällä pitäen. Edellinen ottelu keskiviikkona Myyrmäessä oli vahva näytös joukkueen potentiaalista. Atlas tyrmättiin erinomaisen esityksen ansiosta ja ottelu jätti sinipaidoille varmasti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia omaan alkavaan ottelusarjaansa.

ÅIFK on osoittanut iskukykynsä kauden mittaan ja joukkueen pistetili karttui joulutauon jälkeen sitä tahtia että sarjasijoituskin koheni lopulta viidenneksi. Neljäskin sija oli pitkään haarukassa mutta Atlas piti ratkaisevassa ottelussa pintansa.

Myös ÅIFK nappasi viikolla voiton, kun BK-46 kaatui Samppalinnassa.

– Meillä oli varaa pelata vapautuneesti ja hioa hiukan sellaisia yksityiskohtia, joissa emme ole olleet kovin hyviä tähän saakka, ÅIFK-luotsi Ulf Andersson kuvaili Åbo Underrättelserille valmistautumista jo pudotuspeleihin.

Westin Sami Silfverin sairastuminen Atlas-ottelun alla päästi maalikuninkuuden suurella todennäköisyydellä valumaan Turkuun ja ilman suurempaa ihmettä kruunataan ÅIFK:n Andreas Nyström runkosarjan päätteeksi parhaan maalintekijän palkinnolla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk