ÅIFK ja BK-46 hiovat kuvioitaan keskiviikkona

ÅIFK:n ja BK-46:n runkosarjasijoitukset ovat jo varmistuneet ja kumpikin voi keskiviikon kohtaamisessa keskittyä hienosäätöön – mutta tuloskaan ei ole merkityksetön.

BK-46:n päävalmentaja Peter Kihlstedt muistuttaa osuvasti, että puolivälieriä on turha liikoja miettiä runkosarjan ollessa vielä kesken.

– Meillä on kuitenkin jäljellä vielä kaksi peliä runkosarja ja me keskitymme niihin. Olisi tärkeää päättää runkosarja kahdella voitolla ja saada sen kautta positiivista energiaa ennen pudotuspelejä, Kihlstedt mietti Västra Nylandissa.

BK-46 saa vastaansa puolivälierissä runkosarjan ykkösen Cocksin ja ÅIFK kohtaa puolestaan Atlas Vantaan. Haastetta riittää siis kummallakin a Kihlstedtin mainitsemalle positiiviselle energialle on käyttöä varmasti.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa kamppailussa jo kauden avauskierroksella ja BK vei tuolloin pisteet matkaansa niukasti numeroin 23-24. Sama oli sävel myös tammikuun lopulla Karjaalla BK:n ollessa vahvempi maalein 34-33. ÅIFK:lla on takuuvarmasti siis ainakin jotain hampaankolossa keskiviikon alla.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk