West puristi voittoon BK-46:sta

HC West jatkaa pistemenetyksittä SM-liigan kärjessä kun BK-46 kaatui keskiviikkona Kauniaisissa vaihtelevassa ottelussa maalein 29-23. Karjaalaisvierailla oli omat hetkensä ottelussa, mutta kokonaisuutena West ansaitsi voittonsa.

Ottelun vakuuttavin pelaaja, HC West -kapteeni Miro Koljonen jäi harmittelemaan otteen katoamista kesken avauspuoliskon.

– Hyvä alku ja kaikki näytti sujuvan. Sitten päästettiin vastustaja mukaan peliin ja ottelu tasoittui. Lopulta kuitenkin tärkeät kaksi pistettä, Koljonen totesi.

Paljon hyvää näki myös West-almentaja Mikael Källman, joka kapteeninsa tavoin kuitenkin ihmetteli otteen katoamista.

– Tehtiin hienoja suorituksia hyökkäyksessä ja päästiin hyviin tilanteisiin, sitten kamalat ratkaisut ja vastustajan maalivahdin (Zweigberg) torjunnat päästivät BK:n mukaan peliin. Tästä johtuen ottelu oli hyvin tasainen.

BK-valmentaja Christer Lundqvist ei lähtenyt jossittelemaan, vaan tunnusti vastustajan ansainneen voittonsa. Hyvääkin karjaalaisille jäi kuitenkin ottelusta käteen.

– West oli tänään juuri tämän verran parempi. Se on hyvä fyysinen joukkue. Vastustaja onnistui meitä paremmin sekä yli- että alivoimatilanteissa. Meillä oli hyvä maalivahtipeli ja kun peli toimii niin pelaamme todella hyvin, Lundqvist pohti.

HC West – BK-46 29-23 (15-13)

yleisöä: 189

Maalintekijät:
HC West: Tuominen Jani 2, Kihlstedt Sam 1, Forss Fredrik 4, Genberg Anders 1, Sundberg Richard 6, Toomla Sten 5, Raerinne Joona 5, Koljonen Miro 5
BK-46: Korpimäki Olli-Pekka 2, Sjöman Sam 2, Karlsson Robin 1, Hellberg Jasper 3, Skogberg Johan 1, Westerlund Viktor 4, Lignell Alex 3, Säkkinen Sebastian 1, Udd Oscar 6

LähiTapiola tähtipelaajat:
*** Koljonen Miro, HC West
** Zweigberg Niclas, BK-46
* Sundberg Richard, HC West

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk