Siuntio

SIF haki niukan voiton Akilleksesta

SIF otti toisen peräkkäisen voittonsa ja jätti Akilleksen edelleen nollakerhoon joukkueitten kohdatessa keskiviikkona Porvoossa. Maaleja ottelussa mätettiin oikein urakalla ja loppulukemat kirjattiin siuntiolaisille 38-40.

Loppunumeroiden valossa ei ollut ihme, että molemmat joukkueet näkivät enemmän positiivista hyökkäyspelissä. Ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu, 11 maalia paukuttanut SIF:n Patrik Grönberg, kiteytti pelin osuvasti.

– Tärkeät pisteet. Hyökkäys oli parempi, puolustus huonompi. Akilles antoi meille mahdollisuuden ratkaista ottelu jo aikaisemmassa vaiheessa, mutta meidän nuori joukkueemme ei pystynyt siihen.

SIF-valmentaja Kaj Hagman antoi myös sapiskaa joukkueensa puolustuspelaamiselle.

– Alussa tuntui että olimme hyvin mukana, mutta sitten seistiin liikaa kantapäillä puolustuksessa. 40 tehtyä maalia on hyvä, mutta 38 päästettyä on liikaa, Hagman summasi.

Akilleksen valmentaja Raivo Laast oli hyvin pitkälle samoilla linjoilla vastustajien kanssa. Tasainen kamppailu ei tuonut pistetiliin avausta, mutta kaukana ei ollut

– Hyvä taistelu. Pelirutiini ei riittänyt. Positiivista oli 38 tehtyä maalia ja että maaleja tehtiin kaikilta paikoilta; miinuksena liian pehmeä puolustus.

Akilles-SIF 38-40 (18-20)

Yleisöä: 187

Maalintekijät ja ulosajot:
Akilles: Petri Lindfors 6; 2 min, Patrik Lång 2, Alexander Lång 2 min, Ric Liljendal 3, Robin Borgman 2 min, Henri Storsjö 6, Tom Mannonen 1, Olev Eensalu 6; 2 min, Sergiy Shevchenko 14; 2 min
SIF: Patrik Grönberg 11; 2×2 min, Joni Jukola 2, Gustav Svanbäck 2; 2 min, Jaan Kauge 3, Anton Luuppala 1; 2 min, Antti Tahvanainen 3, Albert Rehnberg 1, Christoffer Modig 6, Niklas Sillman 2, Janne Korpimäki 9

Lähitapiola-tähdet:
*** Patrik Grönberg SIF
** Sergiy Shevchenko Akilles
* Janne Korpimäki SIF

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk